18+

Golden Monkey

Legend of the Golden Monkey gratis este un slot format din 5 tamburi, cu structura Win all Ways creat de către devoltatorul Yggdrasil. Poți să redai jocul cu doar 25 de monede pe rotație. Acest joculeț beneficiază de mai multe caracteristici, și anume: Sticky Wild, Wild, Chest, Monkey King și Free Spins.

Acets slot este dezvoltat și conceput de Yggdrasil Gaming, după cum ți-am mai spus. Redarea maximă poate ajunge până la 125 de monede pe o singură rotație. În ceea ce privește caracteristica Win All Ways, vei câștiga în orice poziție dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri de același fel. Este disponibil pe toate dispozitivele: desktop, mobile, tabletă etc. Acest joc se bazează pe o figură din mitologia chinezească, cunoscută sub numele de Sun Wukong.

Caracteristici Legend of the Golden Monkey gratis

După cum bănuiești, tema acestui joc cuprinde mitologia chinezească, iar fundalul este un templu în munți. Simbolurile pe care ai să le vezi sunt: ciori, pahare, suluri, scuturi, poțiuni și cazane. Legenda spune că regele Monkey a fost cunoscut pentru că se putea transforma în animale sau obiecte. Acest fapt este vizibil în acest joc pentru că dacă nimerești simbolul Monkey King, acesta în mod aleator schimbă 1 simbol în altul pentru a forma o combinație câștigătoare.

Acest slot beneficiază de două simboluri Wild – unul este Sticky Wild (lipiciosul) care apare pe rolele 2 și 4. Dacă face parte dintr-o combinație câștigătoare rămâne blocat pe role pentru următoarea rotire. Și simplu Wild, care apare doar pe bobina din mijloc.

Un alt simbol important pentru acest joc este Chest care apare pe cea de-a cincea rolă și pe cea finală. Dacă o să activezi această funcție vei câștiga între 2 și 50 de ori miza sau accesul la runda de Free Spins. Dacă ai norocul să declanșezi 5 simboluri, atunci vei primi de 250 de ori miza.

Și să nu uităm de caracteristica Free Spins care se împarte în 2 categorii:

  1. Incremental Wilds – primești 6 rotiri gratis;
  2. Stacked Wilds – primești 8 rotiri gratuite.

Acest joc merită încercat și în varianta gratuită! Intră în secțiunea Jocuri Gratis și bucură-te de acest slot minunat!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016