Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Gonzos Quest

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
gonzos-quest
Gonzos Quest

Apasă START pentru a începe
Gonzos Quest

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Cei de la NetEnt ne-au pregătit un alt joc aparat care să ne mențină captivanți, în timp ce țintim către premiile cele mari. Gonzo’s Quest este un slot format din 5 role și 20 de linii de plată, cu o grafică incredibilă și animații care îl arată pe personajul principal în căutarea sa după comorile din Eldorado, orașul de aur. Dacă vă sună cunoscut, asta se datorează faptului că jocul urmărește aventurile lui Gonzalo Pizzaro, cel care a navigat de-a lungul Amazonului pentru a descoperi orașul pierdut. Ești pregătit să afli ce se află în spatele simbolurilor de pe liniile de plată?

Acest joc aparat este puțin diferit de alte sloturi pe care le întâlnim de obicei în cazinourile online. Toate simbolurile sunt sub formă de blocuri de piatră cu inscripții străvechi și cad din partea superioară a ecranului, asemănător jocului Tetris. Vei vedea simbolurile maiașe cum explodează și cum sunt înlocuite de altele, ca într-o avalanșă. Urmărește multiplicatorii din dreapta ecranului și vezi cum fiecare rundă îți mărește câștigurile cu până la 5x!

Funcția principală din jocul cu aparate Gonzo’s Quest este Free Falls Bonus, declanșată de fiecare dată când ai 3 simboluri scatter Free Fall  pe 3 role consecutive. Vei fi automat recompensat cu 10 rotiri gratuite, iar multiplicatorul se va schimba iar pentru ca tu să ai câștiguri mult mai mari. Cu fiecare nou câștig, multiplicatorul va crește treptat de 3x, 6x, 9x și în cele din urmă de 15x! Animațiile vor fi și ele din ce în ce mai intersante, pe măsură ce avansezi în joc cu ajutorul rotirilor gratuite. Nu uita că această rundă bonus poate fi oricând redeclanșată! Ai nevoie doar de alte simboluri scatter.

Ești pregătit pentru mai multă distracție la jocuri aparate online? La sloturi cu funcții speciale ai mereu câte ceva de câștigat, fie că e vorba de runde bonus sau premii cash. De data asta îți recomandăm un joc aparat care te va surprinde prin povestea, deja cunoscută în folclorul românesc, dar atât de bine transpusă în grafică. Dracula este acum un slot cu bonusuri incredibil de tentante! Testează-l gratuit pe Joc Aparat chiar azi!

Ia-ți Rotirile Gratuite