Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Great Adventure

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
Great-Adventure
Play slot

Apasă START pentru a începe
Great Adventure

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Jocul la păcănele este întotdeauna o mare aventură, asta neînsemnând nicio clipă că neglijezi alte activități importante ale tale. Ești dintre acei jucători care apreciază viteza, energia, norocul neașteptat și mai ales sumele de bani consistente. Și jocul de astăzi face parte din descrierea de mai sus, astfel că Great Adventure gratis de la EGT e cadoul perfect pentru a învârti rolele din nou și din nou. Dacă ai un prieten care vrea să încerce un slot nou, atunci acum e momentul să îi vorbești de jocul celor de la EGT.

Cinci role, trei rânduri, 25 de linii de plată sunt exact caracteristicile care descriu un tablou perfect pentru iubitorii de sloturi. Great Adventure gratisare și un RTP foarte tentant, 96.44%, ceea ce nu poate decât să funcționeze mai mult în favoarea gamblerului decât în cea a casei. Spune-ne sincer, te-am convins să faci pasul spre marea aventură (Great Adventure?)? Folosește și funcționalitatea Gamble specifică pentru multe din jocurile EGT, care te duce cu gândul lamarile cazinouri de la Vegas sau din Monte Carlo. Joacă întâi versiunea demo în secțiunea din site-ul JocAparat, după care îți vei muta toată energia și resursele pe Maxbet Casino, partenerul nostru de încredere.

Great Adventure gratis – e mai mult despre speciale

Ne sare în ochi desigur tematica egipteană și antică a Great Adventure gratis oferit de EGT. Te vor încânta rotirile gratuite, funcția gamble (atât de apreciată la jocurile Euro Game Technology), funcțiile additional wilds și random wilds, simbolul scatter, dar și jackpotul plin de energie. Acesta din urmă îți aduce premii de până la 25.000 de monede. O specială a acestui joc este și Statue, care generează între trei și zece rotiri gratuite. Dacă în timpul acestor rotiri gratguite mai descoperi simboluri jurnal, atunci te vei bucura și de re-spin. Nu-ți pierde timpul cu sloturi lipsite de personalitate, joacă doar Great Adventure.

Ia-ți Rotirile Gratuite