18+

Grim Muerto

Cauți un joc ca la aparate care să te binedispună? Atunci Grim Muerto gratis este alegerea perfectă. Este un joc produs de renumitul Play N Go, ce ne surprinde atât prin tematica inedită, cât și prin plăți și simboluri. Vorbim în cele ce urmează mai pe larg despre toate caracteristicile sale. Până una alta, îți mai spunem că-l poți juca pe bani reali la Maxbet. Dacă alegi să-ți faci cont la acest cazino online, revendică și bonusul de bun venit. Este avantajos!

Grim Muerto gratis: un joc ca la aparate profitabil

Grim Muerto gratis are ca sursă de inspirație Dia de los Muertos sau Ziua Morților. Este una dintre cele mai importante sărbători din Mexic și se aseamănă, oarecum, cu cea de Halloween. Chiar dacă numele ei este înfricoșător și ideea nu tocmai pozitivă, mexicanii o sărbătoresc cu veselie, cu costume colorate și preparate delicioase. Jocul ca la aparate Grim Muerto reușește să te poartă în această lume optimistă și, pe lângă distracție, îți oferă câștiguri bune.

Structura jocului este destul de simplă. Grim Muerto online are 5 role, 3 rânduri și un număr de 25 de linii de plată. RTP-ul este unul avantajos, de 96,51%, iar simbolurile plătesc bine. Pariurile în acest slot sunt fixe, deci nu poți selecta alt număr de linii de plată și, totodată, nu poți rata potențiale câștiguri.

Despre simboluri, plăți și funcții în jocul ca la aparate Grim Muerto

În jocul ca la aparate Grim Muerto gratis găsești mai multe simboluri:

  • Simbol Joker Chitară;
  • Simbol Scatter carte și simbol Scatter lumânări;
  • 4 schelete mariachi;
  • O chitară clasică și cărți de joc.

Cele mai valoroase sunt simbolurile Joker, Scatter și cei 4 mariachi. Wild-ul (Marco Sinestro) poate declanșa funcția cu rotiri gratis, asta dacă pică pe rola evidențiată. Aceasta din urmă este cea ce apare marcată diferit în timpul jocului. Pe lângă rotiri, poți câștiga cu Wild și alte surprize.

Scatterul din Grim Muerto gratis este craniul și lumânarea craniu. Lumânarea craniu apare după declanșarea bonusului cu rotiri. Craniul poate și el să-ți ofere o serie de 10 runde gratis, în care să te distrezi adunând câștiguri frumoase. În cazul în care ai prins doar două simboluri Scatter, ai parte de o surpriză: caracteristica Second Chance. Această a doua șansă îți permite să alegi unul dintre cele 4 simboluri afișate. Două nu îți oferă nimic, unul îți dă un premiu în bani, iar cel de-al patrulea îți dă un Scatter suplimentar cu care poți declanșa funcția Free Spins.

Distrează-te cu Grim Muerto gratis pe Joc Aparat!

Poți ști dacă îți place sau nu un joc doar dintr-o descriere? Sigur nu! De aceea, te invităm să joci Grim Muerto gratis. De îndată ce-l deschizi, vei vedea că totul este simplu. Mult prea simplu. Jocurile Play N Go sunt toate concepute astfel încât să ofere o experiență plăcută, deci găsești imediat butoanele.

Pe tine te interesează cum setezi pariul, așa-i? Ei bine, în bara de jos găsești butonul cu valoarea monedei și cel cu numărul de monede. Poți alege un număr de monede de la 1 la 5 și valori de la 0.01 la 0.30. Atenție! Pariul final va fi sub forma valoare monede x număr monde x număr linii de plată (20).

Butonul de Spin în jocul ca la aparate Grim Muerto poartă numele de Rotire. Lângă el vei mai descoperi două butoane: Tabel Câștiguri și Joc Automat. În Tabel Câștiguri ai toate informațiile despre joc, de la simboluri și plăți la funcții speciale. În Joc Automat, pe de altă parte, poți seta numărul de runde automate și condițiile de desfășurare ale acestora. Deci, dacă nu ai chef să dai Rotire mereu, setează până la 100 runde automate. Spor!

Concluzie

Îți mulțumim că ai citit până aici! Dacă ți-a plăcut Grim Muerto gratis, nu ezita să-l recomanzi și altora. Este gratis, ușor de jucat și profitabil. Pe Joc Aparat găsești multe jocuri free, de la provederi de top. Ce-ți mai recomandăm? Ohoo, multe. Dar poți începe cu Nutcracker de la iSoftBet. Este un slot cu tematică de Crăciun, ce-ți oferă relaxarea pe care o dorești. De asemenea, mai poți juca tot azi și Wild North, pentru o aventură în ținuturi înghețate, sau popularul Book of Ra Deluxe. Distracție plăcută!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016