Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Guns and Roses

Ia-ți Rotirile Gratuite la Unibet

100% Bonus Până la 1000 RON + 20 Rotiri Gratis
guns and roses
Guns and Roses

Apasă START pentru a începe
Guns and Roses

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Guns N Roses este unul din cele mai cunoscute jocuri de noroc aparate produse de Net Entertainment. Tematica aleasă de ei sigur că plusează pe partea de popularitate a slotului, întrucât trupa de rock a vândut milioane de albume în întreaga lume. Prin urmare, nu trebuie să fii un cunoscător desăvârșit al genului muzical ca să recunoști hit-urile produse de Guns N Roses, care apar de altfel și în acest joc.

Simbolurile norocoase nu lipsesc de pe liniile de plată, iar cele Wild cuprind în majoritatea cazurilor întreaga rolă pe care apar. Avem de-a face, prin urmare, cu Expanding Wilds ce înlocuiesc toate celelalte simboluri și care formează combinații extrem de profitabile.

Jocul de bază vine cu 3 funcții speaciale care, spre deosebire de alte jocuri de noroc aparate, se activează aleatoriu. Nu îți trebuie un anumit număr de simboluri Wild sau Scatter ca să te bucuri de premiile pe care le oferă Legend Spins, Appetite for Destruction și Solo Multiplier. Prima funcție îți aduce 3 runde bonus, în care rolele vor fi cuprinse pe rând de simboluri Wild. Appetite for Destruction este o altă funcție dominată de simboluri Wild, însă de data asta acestea apar în 3 locații distincte. Ultima funcție a jocului de bază te recompensează cu multiplicatori de 4x până la 10x!

Ai nevoie de mai multe premii la jocuri de noroc aparate? Exact ca la concert, trupa nu părăsește scena până nu acordă publicului un bis, sau un encore. În slotul online, la Encore primești și mai multe funcții cu bonusuri. 3 simboluri Bonus, sub formă de pene de chitară, activează un fel de roată a norocului. Roata va determina următorul bonus pe care îl primești. S-ar putea să fie un premiu cash substanțial sau rotiri gratuite cu multiplicatori. Există o singură modalitate prin care poți afla.

Joacă gratuit Guns N Roses și descoperă ce ascunde fiecare funcție specială în parte. Exersează fără reținere și fără riscuri, iar apoi aplică ce ai învățat la versiunea cu bani reali a jocului. Poți testa mai multe aparate online din gama NetEnt chiar aici pe site!

Ia-ți Rotirile Gratuite