Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Hook’s Heroes

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
Hooks Heroes
Hook’s Heroes

Apasă START pentru a începe
Hook’s Heroes

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Joacă cele mai distractive și profitabile aparate online! Dacă vrei să faci parte din lumea Peter Pan și a eroilor săi, încearcă Hook’s Heroes, noul joc aparat produs de NetEnt ! Hook’s Heroes este un slot online compus din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată pe care se regăsesc personajele din celebra animație. Urmărește simbolurile norocoase care ascund funcții speciale cu rotiri gratuite și câștigă sume incredibile de bani încă de la primul joc.

Simbolul Wild al jocului este însuși căpitanul Hook și poate să înlocuiască toate celelalte simboluri, în afară de ceș Scatter, pentru a obține mai multe combinații câștigătoare pe liniile de plată.

În ceea ce privește simbolul Scatter, acesta este reprezentat de un băiat în costum de crocodil. Dacă reușești să obții 2 sau mai multe astfel de simboluri oriunde pe rolele slotului, atunci o să declanșezi automat funcția bonus cu rotiri gratuite. Partea cea mai bună este că jocul vine cu 3 funcții diferite cu runde gratis, deci nu știi niciodată ce premii primești. Dacă nimerești funcția Mermaid, te așteaptă 10 rotiri gratuite cu un multiplicator x2 pentru toate câștigurile și x4 dacă apar și simboluri Wild pe linii. Funcția Pirate te recompensează cu 15 rotiri gratis și îți transformă toate simbolurile in Scatters, fără să apară totuși sigla Wild. Nu în ultimul rând, funcția Fairy îți va acorda 7 runde bonus la aparate online, plus 2 sau 5 Wilds pe liniile de plată în momente aleatorii.

În acest slot gratis, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare. Înainte să pornești la drum, nu uita să îți setezi valoarea monedei de joc – între 0,01 și 1. Tot din meniu poți să alegi nivelul slotului, adică numărul de monede de pe fiecare linie de plată. Dacă te decizi să joci cu miza maximă pe toate liniile de plată, tot ce ai de făcut este să selectezi butonul Maxbet.

Pentru mai multă distracție la aparate online, noi îți recomandăm și Dracula sau Pink Panther! Nu te vei plictisi niciodată în compania personajelor și a funcțiilor speciale.

Ia-ți Rotirile Gratuite