18+

Hot Safari

Ne îndreptăm spre zilele însorite din Africa cu ajutorul jocului Hot Safari gratis. Este un slot format din 5 sau 6 tamburi și 25 d elinii de plată. Jocul este creat de către firma Pragmatic Play. Acest joc extraordinar în care o să vezi animale sălbatice îți oferă multiplicatori care se aplică la fiecare combinație câștigătoare. Poți să redai Hot Safari gratis începând de la 25 de monede până la 125 de monede pe rotație.

Fundalul pentru Hot Safari gratis este reprezentat de savana africană. Simbolurile pe care o să le vezi sunt: meerkat, gazelă, zebră, rinocer și elefant. O combinație de 5 elefanți pe o linie de plată activă te va premia cu 400 de monere. Simbolul cel mai puternic pentru Hot Safari gratis este wild-ul, care poate înlocui toate celălalte simboluri.

Detalii Hot Safari gratis

Vei observa că cel de-al șaselea tambur cuprinde multiplicatori începând de la 1 până la 10 pentru fiecare rotire câștigătoare.De asemenea, pe rola cu numărul 6 dacă ai noroc poți activa caracteristica Super Wild. În timpul acestei funcții o să primești 1 rotire gratis. La fel ca în jocul de bază, dacă simbolurile wild se află în poziția de mijloc, acesta se va extinde pentru a umple întreaga bobină.

Dacă ești un fan al rotirilor gratuite, nu vei fi dezamăgit! Dacă formezi o combinație câștigătoare cu simbolurile scatter, acesta fiind maimuța, vei activa caracteristica Free Spins și vei fi premiat cu 10 rotiri gratis. Multiplicatorii sunt din nou în joc în timpul rundei de free spins. De asemenea, este posibil să declanșezi caracteristica Super Wild Bonus și să activezi din nou o rundă de free spins care pot ajunge până la 20.

Scenariul perfect pentru Hot Safari gratis este să nimerești un simbol wild în poziția de mijloc pe fiecare rând pentru a obține un multiplicator de 10x miza. Dacă ai acest noroc poți ajunge până la 4.000 x pariul total!

Designul nu este cel mai sofisticat, dar mie unul mi-a făcut plăcere să mă joc. Am obținut ceva premii și chiar m-am simțit ca într-o călătorie prin deșertul african. Poți să te bucuri și de mai multe jocuri gratis dacă accesezi site-ul nostru! Distrează-te la JocAparat!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016