18+

Hot Shots

Îți place fotbalul dar ești și mare fan aparate? Atunci Hot Shots online este unul din păcănelele pe care trebuie să le joci numaidecât! În acest articol nu vom vorbi despre bilete la pariuri, dar punem pariu că dacă rămâi cu noi până la final, îl vei adăuga în lista de jocuri gratis favorite!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
97,15% 5×3 243 Wild, Bonus Free Spins

Despre Hot Shots online

Hot Shots online vine de la un furnizor faimos de care sigur ai mai auzit. Aparatele de la iSoftBet sunt printre cele mai populare și avem și câteva exemple. Scrolls of Ra, Shining King Megaways sau The Fortune Pig sunt doar câteva dintre ele. Ba chiar, jocul de astăzi mai are o versiune care a prins la fel de bine la publicul iubitor de aparate, și anume Hot Shots 2.

Revenind la Hot Shots free, acesta are o structură clasică, de 5 role a câte 3 simboluri și plătește de la stânga la dreapta, în 243 de moduri. Are un RTP de 97,15% și putem spune că este unul dintre puținele aparate cu o rată de înapoiere așa de mare.

Hot Shots demo – pași de joc

Dacă RTP-ul te-a convins că Hot Shots online merită câteva spinuri de probă, hai să-ți spunem cât de simplu e să dai prima ta rotire! Totul e foarte simplu, iar dacă ai mai jucat până acum aparate gratis, poți trece direct la secțiunea cu plățile. Să începem!

1. Apasă pe butonul albastru „START” și așteaptă câteva secunde până ce jocul se încarcă.

2. Stabilește miza pentru fiecare rotire din Hot Shots slot de la 25 până la 125 de credite.

3. Învârte rolele apăsând butonul verde din mijloc și vezi dacă ai noroc chiar de la primul spin.

Și gata, ai dat deja prima ta rotire la Hot Shots online, iar acum poți continua să apeși butonul verde pentru a continua distracția. Acum, hai să vedem ce plăți aduce păcăneaua!

Cum plătește Hot Shots demo?

Așa cum spuneam mai devreme, tematica lui Hot Shots online este fotbalul, iar în fundal, în spatele rolelor, poți vedea terenul de sport cu două porți. Nu vei marca în ele, dar dacă ai noroc de simboluri bune, vei da lovitura în cadrul ecranului cu simboluri. Cele mai importante din joc sunt, desigur, cele care plătesc mai bine. În mod deosebit, stai cu ochii pe Urs pentru că poate aduce până la 2500 de credite. 

De fapt, toate animalele plătesc bine, între 200 și 2500 de fise, iar dacă ai noroc și de Wild, atunci plățile vor fi mult mai dese. Sunt și simboluri care plătesc mai puțin, dar sunt binevenite orice câștiguri, așa-i? Simbolurile cărți de joc plătesc de la 100 la 125 de credite. În secțiunea următoare aflăm ce speciale găsim în Hot Shots online.

Vezi specialele Hot Shots slot!

Era evident că găsim câteva speciale la Hot Shots pentru că jocul este plin de dinamică, dar hai să vedem care sunt mai exact!

– Wild – mingile de fotbal înlocuiesc simboluri de bază pentru a face plăți mai des, acolo unde este posibil. Este foarte interesant atunci când, de exemplu, o minge cade pe mijlocul ecranului și se extinde în 4 direcții.

– Scatter – simbolul Hot Shots declanșează speciala cu rotiri gratuite și poți câștiga până la 20 de free spins, iar în cadrul lor, câștigurile vor plăti x3. 

Unde joci Hot Shots online pe bani?

E distractiv să joci Hot Shots online, pe joc Aparat. Totul este foarte sigur, nu ai niciun risc pentru că nu trebuie să bagi bani. Dar dacă vrei să profiți de RTP-ul mare de peste 97%, trebuie neapărat să mergi la un operator din România. Alege unul din lista de top casino de la noi și dă câteva spinuri pe bani reali.

Toate aceste cazinouri sunt de încredere, sunt licențiate la ONJN România și au sute de aparate pentru toate gusturile. Iar dacă ai găsit unul interesant la care nu ești înregistrat, fă-ți un cont și ia bonusul de bun venit!

Concluzii

Hot Shots online este un super aparat la care te poți distra pe cinste. Mai ales dacă îți place și fotbalul, atunci este perfect pentru tine. Are un RTP cum rar întâlnești, două speciale perfecte și simboluri cu animale tare simpatice. Dă-i câteva spinuri de probă!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016