18+

House of Doom

House of Doom gratis este pentru fanii senzațiilor tari și a experiențelor terifiante. Explorează lumea înfricoșătoare a castelului bântuit cu House of Doom Play’n Go pe Joc Aparat! Aici poți testa gratis toate funcțiile jocului înainte de a decide să-l joci pe bani reali. Dacă ești novice în jocuri de păcănele, trebuie să știi că lucrurile nu sunt chiar atât de teribile. Consultă ghidul nostru cu strategii la aparate pentru a învăța mai multe!

House of Doom gratis – detalii despre joc

Din punct de vedere grafic, House of Doom gratis este unul dintre cele mai captivante aparate. Fundalul este parcă desprins dintr-un film horror sau dintr-o copertă de album de rock metal extrem. Simbolurile acestui joc aparate House of Doom nu se lasă mai prejos. Găsești cruci, pentagrame, cranii de berbec, cranii de om, vrăjitoare și altele.

Dacă tema House of Doom gratis este neortodoxă, nu același lucru se poate spune despre structură. Jocul are 5 role și 3 rânduri, la fel ca majoritatea aparatelor de păcănele. Producătorul jocului este Play’n Go, care întotdeauna reușește să surprindă cu cele mai inedite tematici. Creativitatea acestora nu se termină la grafica, animațiile și temele abordate, ci continuă și la funcțiile speciale. Dar, despre acestea vei vedea într-o altă secțiune a articolului.

House of Doom gratis este și un prilej să descoperi un aparat care plătește bine. Rata de plată este de 96,11%. Poți paria pe foarte multe mize, de la 0,10 fise la 20 de fise.

Joc ca la aparate House of Doom – simboluri, funcții și plăți

Simbolurile House of Doom gratis îți pot aduce câștiguri substanțiale, în ciuda aparențelor. Aparatul plătește pe 10 linii de câștig și are 2 tipuri de simboluri. Există cele tematice, cu plată mare, și care se plătesc și în combinații de câte 2. Mai sunt și cele clasice ale cărților de joc. Acestea au plată mai mică și este nevoie de minim 3 simboluri în combinație pentru plată.

Astfel, acestea au următoarele valori maxime (pariu maxim și 5 simboluri pe linie):

 • Craniul de berbec: până la 1.400 de fise;
 • Trandafirul: până la 1.000;
 • Crucea: până la 800;
 • Pentagrama: până la 700;
 • A, K și Q: până la 200;
 • J și 10: până la 150.

Specialele în jocul aparat House of Doom gratis

Când vine vorba de magic la House of Doom gratis, specialele ies în față. Simbolurile și funcțiile de acest tip sunt mult mai interesante decât cele de care am vorbit mai sus.. Testează următoarele la aparate House of Doom gratis:

 • Simbolul Wild: ilustrat prin Vrăjitoare. Înlocuiește toate simbolurile, cu excepția celor speciale. Plătește maxim 2.000 de fise.
 • Hellgate: înainte de aterizarea simbolurilor, este selectată o rolă. Dacă pe rolă se află un simbol Wild, acesta se va extinde pe toată rola.
 • Simbolul Scatter: reprezentat de un craniu de om. Activează jocul bonus, Skulls of Abyss.
 • Skulls of Abyss: la activarea funcției, se deschide o fereastră cu 15 cranii ca simbolul Scatter. Alege dintre acestea pentru a câștiga premii. Multiplicatorii 1x, 2x și 3x îți permit să mai alegi o dată. Multiplicatorii 5x, 20x sau runde bonus încetează funcția Skulls of Abyss.
 • Simboluri House of Doom: este și el un simbol Scatter și 3 simboluri cu logo-ul jocului declanșează 10 runde gratuite, Doom Spins.
 • Doom Spins: în timpul acestora, simbolul House of Doom devine Wild și substituie toate simbolurile. Aduce plăți mari, de până la 2.000 de fise.

Joacă House of Doom gratis!

Modul de joc la House of Doom gratis nu are nimic înfricoșător. Setarea pariurilor se face prin bara de jos și prin butoanele – și +. Poți selecta direct valoarea pariului. În dreapta sunt butoanele de redare rundă. Cel mare este pentru joc manual, iar cel de lângă, pentru joc automat. 

Pentru consultarea mai multor informații despre House of Doom gratis, apasă butonul „i”. Dacă dorești și mai multe detalii, puțin mai jos, ai butonul „?”. Aici găsești totul despre reguli, mod de joc și plăți.

Concluzii

House of Doom gratis este jocul care este ideal pentru Halloween. Desigur, datorită plăților sale excelente și a funcțiilor avantajoase, este perfect oricând. Modul de funcționare îl face potrivit și pentru cei care mai au mult de învățat la jocuri de noroc online. Tema sa nu este însă ceva nemaiîntâlnit în lumea păcănelelor. Pe Joc Aparat poți încerca și alte jocuri similare. Unul dintre el este Blood Suckers gratis. Acesta este un alt aparat terifiant, dar care ascunde multe comori și are plată foarte bună!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016