18+

Incinerator

Astăzi vorbim despre un slot cu adevărat incitant, după cum îl dă de gol și numele, și anume Incinerator gratis. Acesta este un slot produs de către firma de aparate Yggdrasil gaming. Acesta este format din 5 tamburi și 20 de linii de plată, iar tema acestui joculeț este spțiul intergalactic.

O să fii trimis în spațiu ca să descoperi câștiguri uriașe. Din păcate, slotul nu are o caracteristică de Free Spins, dar beneficiază de alte runde bonus – aici se vor adăuga simboluri wild suplimentare (până la maxim 6) pentru a forma o combinație câștigătoare.

Transformarea coșului de gunoi în comoară este obiectivul slotului Incinerator gratis. Este un joc video format din 5 tamburi și 20 de linii de plată de la Yggdrasil Gaming. Nu este vorba de un gunoi specific, ci de resturi spațiale care trebuie eliminate. Poți să redai acest joc de la 20 de monede până la 40 de monede pe rotație.

Caracteristici Incinerator gratis

Însă, se roteasc cele 6 simboluri de junk din spațiu asortate care coboară pe role – simbolul care plătește cel mai bine este roșu, albastru și galben care îți va oferi o plată de 200 monede dacă nimerești 5 pe o linie de plată activă. Această plată ar putea părea puțin slabă pentru un simbol de plată, dar te poți aștepta la o mulțime de combinații câștigătoare. De asemenea, există un simbol wild standard care înlocuiește toate celelalte simboluri.

După fiecare rotire reușită, simbolurile vor fi distruse pentru a fi înlocuite cu simbolurile de mai sus – se va face o a doua  plată. Cascadele vor continua să vină timp cât există o combinație câștigătoare.

Multe sloturi folosesc motorul de joc cu role în cascadă oferă un multiplicator care se extinde la fiecare cascadă succesivă – dar acest lucru nu este valabil aici. Terenurile de 3 cascade câștigătoare succesive și un grup de simboluri vor fi transformate în simboluri wild.

Acest slot este unul minunat! Dacă vrei să-l încerci și pe bani reali, atunci profita de unul dintre bonusurile fără depunere de la cazinourile de Top din România. Intră în secțiunea Top Casino!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016