Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Irish Riches

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
Irish Riches
Irish Riches

Apasă START pentru a începe
Irish Riches

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Norocul e de partea noastră cu spiridușul irlandez din Irish Riches slot, unul din jocurile performante realizate de Random Logic – dezvoltatori personali de jocuri ai cazinoului 888.

Irish Riches e un slot format din 5 role și 15 linii fixe de plată, lângă care spiridușul stă urcat pe oala lui cu aur unde se ascunde și jackpotul. Grafica respectă tematica întru totul, cu simboluri în formă de pipă, halbă de bere, pălăria spiridușului și o potcoavă aurie. Atenția jucătorului ar trebui să fie însă pe simbolul Wild în formă de curcubeu și cele două simboluri Scatter, oala cu aur și spiridușul. Indiferent de locul în care apar pe rolele de plată, aduc cu sine o mulțime de premii!

Dacă te tentează mai multe rotiri gratuite, ai un bonus special care e declanșat atunci când 3 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role. Cu cât ai mai multe astfel de simboluri, cu atât vei fi recompensat cu mai multe runde gratis. În timpul rotirilor gratuite, spiridușul o să adauge un număr de Wilds rolelor pentru câștiguri incredibile.

Atracția principală a jocului, jackpotul progresiv, nu e legat de formarea unei combinații câștigătoare pe liniile de plată, ceea ce poate fi în avantajul tău. Tot ce trebuie să faci e să te menții în joc suficient timp pentru a ajunge la jackpot slot la una din runde.

Chiar dacă jackpotul e oferit la întâmplare, îți poți maximiza șansele de câștig cu mize din ce în ce mai mari, pe măsură ce avansezi în joc. Joacă Irish Riches slot gratuit chiar aici și fă-ți o strategie care să te conducă la câștigul cel mare! Nu uita că payoutul e de peste 95%, deci vei putea retrage suma de bani aprope în întregime.

Ia-ți Rotirile Gratuite