Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Jack and the Beanstalk

Ia-ți Rotirile Gratuite la Unibet

100% Bonus Până la 1000 RON + 20 Rotiri Gratis
Jack and Beanstalk gratis
Jack and the Beanstalk gratis

Apasă START pentru a începe
Jack and the Beanstalk

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Probabil că ai auzit povestea lui Jack și vrejul de fasole, dar nu te-ai gandit niciodată că o să mai reîntâlnești basmul la un joc de aparat online.  Cei de la NetEnt au luat câteva elemente din această poveste și le-au introdus în jocul care poartă același nume.

Jack and the beanstalk gratis începe cu un scurtmetraj animat, unde Jack încearcă să se furișeze în castelul gigantului. Căpcăunul cu 2 capete îl prinde în fapt pe Jack și îl urmărește printre nori.

Jack and the beanstalk gratis este un joc cu 5 tamburi, 20 de linii câștigătoare și 10 nivele de pariere, dar conține și o caracteristică Walking Wilds. Această caracteristică îți mulțește cu adevărat câștigurile. Jack and the beanstalk gratis se poate juca pe sisteme de operare, Mac, Linux și Windows.

Tema Jack and the beanstalk gratis

Tema este autentică basmului, care din punct de vedere vizual este un joc aparat extraordinar. Cu grafică 3D și zgomotul păsărilor care se aude pe fundal, o să fii transpus direct în poveste. Aventurile și basmele încep atunci când simbolurile Walking Wilds sunt activate.

Simbolurile care plătesc puțin sunt: 10, J, Q și A și sunt capturate cu viță de vie. Simbolurile care plătesc cel mai mult sunt: Jack ( fiind și cel mai valoros personaj), căpcăunul purpuriu, o capră, un topor și o stropitoare.

Caracteristici joc aparat

Simbolul Scatter este o armură de metal umplută cu bijuterii. Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Scatter pe role primești 10 rotiri gratis. Dacă în runda bonus, se mai activează simbolul Scatter, acesta îți mai oferă 5 rotiri gratis.

Caracteristica bonus Walking Wild este o modalitate foarte cool, inovativă de a extinde jocul și de a câștiga bonusuri mari. Simbolul wild este logo-ul jocului distribuit pe un fundal roșu, iar când apare priemști o rotire gratuită. Joacă-te chiar astăzi Jack and the beanstalk gratis și bucură-te de toate premiile pe care acest joc le oferă! Te joci gratuit fără să depui vreun ban și te bucuri de atmosfera de basm pe care o are acest joc aparat online! Bucură-te de jocurile tale preferate!

Ia-ți Rotirile Gratuite