18+

Jack Hammer

De ce să citești benzi desenate cu răufăcători când poți să te bucuri de ilustrațiile lor specifice în noul joc aparat al celor de la NetEnt? În materie de jocuri la aparate, programatorii explorează toate domeniile posibile și vin cu tot felul de idei îndrăznețe. Jack Hammer este rezultatul unei astfel de idei, cu o grafică care extrem de realistă și personaje inedite. În acest slot, super-eroul Jack Hammer încearcă să-l oprească pe maleficul Dr. Wuten. Va reuși? Tot ce putem spune este că fiecare nouă rundă îți aduce o mulțime de surprize în ceea ce privește câștigurile pe care le poți face.

Înaine să pornești în aventură, pe urmele doctorului cel rău, o miză trebuie aleasă pentru fiecare linie de plată. Jocul este compus din 25 de linii de plată fixe, însă îți poți ajusta miza pe parcurs. Valoarea monedei o poți selecta din butonul din dreapta ecranului și poate ajunge la 10 monede de joc pentru fiecare linie de plată. Nivelul jocului îți va regla miza pentru fiecare linie de plată. Butonul Max Bet nu va face decât să îți selecteze pariul maxim pentru toate cele 25 de linii. Dacă vrei ca rolele să se învârtă fără să apeși Spin de fiecare dată, tot ce trebuie să faci este să selectezi Autoplay.

Cea mai interesantă funcție a jocului Jack Hammer este cea Sticky, în care simbolurile rămân fixate pe liniile de plată în așteptarea combinațiilor câștigătoare. De fiecare dată când obții o combinație câștigătoare, funcția e activată și toate simbolurile norocoase și cele scatter sunt blocate și rolele continuă să se învârtă gratuit. Funcția continuă până când nu mai apare nicio altă combinație căștigătoare. E destul de rar să întâlnești în jocuri la aparate un bonus care să se repete atât de des, iar asta nu poate decât să ne bucure.

Pe lângă acest prim bonus, Jack Hammer are de asemenea o funcție cu rotiri gratuite activată de simbolurile scatter. Multiplicatorii nu lipsesc, prin urmare te poți aștepta la un profit substanțial.

Joacă gratuit jocuri la aparate și descoperă alternativele pe care le ai în secțiunea de Sloturi Gratis. Pe Joc Aparat ai în fiecare săptămână noutăți și aparate cu funcții speciale. Spor la joc!

 

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016