Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Jackpot Giant

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
giant
Jackpot Giant

Apasă START pentru a începe
Jackpot Giant

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Jackpot Giant slot este un joc aparat creat de cei de la Playtech, compus din 5 role și 50 de linii de plată fixe. Ce ne încântă pe noi e grafica care amintește de un film animat cu uriași. Slotul începe de altfel cu o mini-poveste a unui uriaș care încearcă să oprească o erupție vulcanică cu o mondedă de aur gigantică. Ce reușește să facă în schimb e să declanșeze o ploaie de monede, care ne trimite cu gândul la marele premiu.

Înainte de toate trebuie să îți setezi valoarea monedei pe care o mizezi pe fiecare linie de plată, iar aceasta poate să se situeze oriunde între 0.01 și 0.08. Butonul Auto Play îți stă la dispoziție în cazul în care vrei ca rolele să se învârtă fără oprire de un anumit număr de ori, până când reușești să obții o combinație norocoasă. Turbo Mode e pentru cei care nu vor să piardă timpul pentru că, odată selectat din bara de control, va face ca rolele să se învârtă mult mai rapid.

Simboluri Jackpot Giant slot

Dacă e să vorbim de simboluri, acestea nu numai că sunt realizate extrem de ingenios de producători, dar îți aduc și multe beneficii. Simbolul wild este reprezentat de o plăcuță din aur pe care este scris cuvântul WILD și poate să înlocuiască toate simbolurile, în afară de scatter și bonus. Două sau mai multe astfel de simboluri te duc mai aproape de ceea ce visăm cu toții – jackpot. Dacă ai noroc ca pe prima rolă să apară 5 simboluri Wild, atunci poți să îți revendici bucuros jackpotul progresiv .

Ești pregătit pentru și mai multe premii? Pe lângă simbolul scatter care vine cu super câștiguri când aduni 3 pe oricare rolă din Jackpot Giant slot, există și un simbol bonus. Funcția bonus Giant este activată de fiecare dată când obții simboluri în formă de vulcan pe rolele 1 și 5. Ulterior ești pus față în față cu uriașul nostru din poveste, care are în spaye 6 vulcani. Alege oricare 3 dintre aceștia și vei fi recompensat cu bani cash. Curios deja? Joacă gratuit pe Joc Aparat!

Ia-ți Rotirile Gratuite