18+

100000 Pyramid

The 100 000 Pyramid este un joc aparat cu tot felul de funcții speciale și premii, conceput pentru fanii Egiptului Antic! Slotul online este produs de IGT și este format din 5 role, 3 rânduri și 15 rânduri de plată.

Așa cum probabil ai intuit, numele jocului vine de la jackpotul incredibil pe care îl primești atunci când reușești să obții 5 simboluri cu logo-ul 100,000 Pyramid. Fii atent la toate celelalte simboluri bonus, în special cel care declanșează funcția specială Pyramid Winners Circle. Trei astfel de simboluri activează automat bonusul cu multiplicatori și runde gratuite. Funcția Winners Circle începe cu două rotiri gratis, cu un multiplicator al mizelor de 1x. Ulterior trebuie să faci o alegere între 5 premii care ți se pun la dispoziție pe liniile de plată. În funcție de premiul desemnat, îți vor fi atribuiți alți multiplicatori și mult mai multe rotiri gratuite.

Maximul pe care îl poți atinge în timpul bonusului din acest joc aparat este de 36 de rotiri gratuite, însoțite de multiplicatori de 9x miza de joc. De îndată ce funcția se încheie și nu mai ai ce alte premii să alegi, va începe un alt bonus cu runde adiționale. Totalul pe care l-ai acumulat în timul Cercului Câștigătorilor va începe să se deruleze, cu cel mai mare multiplicator pe care l-ai ales.

Explorează lumea piramidelor în acest joc aparat cu funcții speciale, unde toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu rola cea mai din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc numai câștigurile de linie cele mai mari.

Distracția nu se încheie niciodată pe Joc Aparat, mai ales când ne asigurăm că ai în fiecare săptămână noi aparate de testat. Cele mai populare jocuri din industrie și cele mai bune oferte și promoții, adunate într-un singur loc! Ce-ai zice de câteva runde la Book of Ra, alături de un bonus de bun venit profitabil?

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016