Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Victorious

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
victorious
victorious

Apasă START pentru a începe
Victorious

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Victorious este un joc standard format din 5 tamburi și 243 de linii de plată câștigătoare. Este un joc cu gladiatori creat de către NetEntertainment. Acest joc de aparat are o caracteristică Free Spins, unde poți obține până la 25 de rotiri gratuite și un multiplicator de 3x miza. Cu toate acestea, acest joc este pentru cei care vor să fie victorioși și biruitori în această luptă.

Cum am mai spus este un slot cu 5 role și 243 linii de plată active. Tema slotului se bazează pe istoria Romei antice. Dacă ți-au plăcut gladiatorii, sigur o să fii vrăjit de acest slot online. La acest joc aparat, poți să plasezi un pariu începând de la 25 de monede până la 125 de monede.

Simbolul Wild al acestui joc online este Wild Eagle și poate înlocui orice alt simbol pentru a forma o combinație câștigătoare. Simbolul coroana de aur este chiar Scatter-ul acestui aparat online. Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Scatter pe role, o să declanșezi caracteristica Free Spins. Aici o să vezi câmpul de luptă al gladiatorilor.

Dacă pe rolă îți apar 3 simboluri Scatter, o să primești 15 rotiri gratuite, pentru 4 scatter o să ai 20 de rotiri gratuite, iar pentru 5 simboluri Scatter vei obține 25 de rotiri gratuite. În plus, toate victoriile au un multiplicator de 3x miza, ceea ce înseamnă că toate câștigurile sunt triplate. În timpul acestor runde gratuite, dacă ai noroc poți ajunge de la 5 până 50 x miza. Acest lucru depinde de câte simboluri Scatter nimerești în timpul rotirilor gratuite.

Acum, poate că slotul Victorious suna ca un aparat online cu o caracteristică regulată de rotiri gratuite. Ei bine, aici greșești! Pentru că această caracteristică de Free Spins este locul unde pot veni într-adevăr victorii colosale. Așa cum am menționat mai devreme, Victorious este un joc online care are câștiguri mari.

Dacă ești în căutarea unor câștiguri mari, atunci Victorious este cel mai potrivit joc de aparat online. Poți și tu să fii unul dintre puternicii gladiatori. Încearcă cel mai nou joc și obține multe victorii! Joacă-te chiar astăzi și vezi cu ochii tăi ce câștiguri sunt puse la bătaie în acest joc.

Ia-ți Rotirile Gratuite