18+

Crystal Queen

Uneori, jocurile online te pot impresiona pentru ca sunt foarte inventive, încât ar trebui doar să stai pe spate și să le admiri. Crystal Queen gratis este unul dintre jocurile care te pot impresiona pe loc. Aș putea spune că este cel mai bun joc pe care l-am încercat anul acesta.

Crystal Queen gratis este un joc cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Fundalul jocului este reprezentat de un peisaj de iarnă condus de Crăiasa Zăpezii, iar coloana sonoră este una specifică Disney. Până acum pare un joc destul de interesant! Să vedem ce mai urmează și cum ne surprinde.

Carcateristici Crystal Queen gratis

Există patru simboluri cu valori ridicate, și anume: Queen Crystal, două personaje tinere și un ren. Simbolurile care plătesc cel mai puțin sunt cărțile de joc obișnuite, precum: 10, J, Q, K și As. Jocul prezintă 2 caracteristici importante – Regular Wild și Spreading Wild. Dacă vrei și runda de free spins, menționez că acest game are și simbolul Scatter care este reprezentat de o bijuterie roșie.

Funcția Regular Wild apare doar pe rolele patru și cinci, iar în runda de rotiri gratis apare pe tamburii 1, 2, 4 și 5. Caracteristica Spreading Wilds este și mai interesantă și poate apărea pe rolele 1, 2 și trei în jocul de bază, și în runda de freespins pe tamburii 2, 3 și 4. Lucrurile au devenit din ce în ce mai interesante! Să vedem ce va urma!

Cilindrii în mișcare

Acesta este probabil principalul obiectiv al jocului și vei observa că cele 3 rânduri superioare sunt înghețate când începi jocul. Când nimerești o combinație câștigătoare, simbolurile care sunt înghețate vor dispărea. Pentru fiecare victorie consecutivă un rând este topit, mărind numărul liniilor de plată disponibile și va oferi câte un multiplicator pentru orice câștig nou, după cum urmează:

  • Prima combinație – Rândul 4 este descoperit și obții 32 de linii de plată plus un multiplicator de 2x miza;
  • La a doua combinație câștigătoare, al 5-lea rând este descoperit și ai 44 linii de câștig plus un multiplicator de 3x pariul total;
  • Pentru cea de-a treia combinație o să vezi rândul 6 plus un multiplicator de 5x suma totală plus 56 linii de câștig.

Este un joc minunat! Dacă vrei să încerci și mai multe jocuri gratuite intră aici https://jocaparat.ro/77777-ca-la-aparate-gratis-2/ și bucură-te de toate game-urile tale preferate!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016