Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Crystal Queen

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

100% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Fără Depunere
joc aparat Crystal Queen
Crystal Queen

Apasă START pentru a începe
Crystal Queen

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Crystal Queen este un joc aparat care se poate încadra în multe categorii, în funcție de preferințele fiecărui jucător. Putem astfel să considerăm că este un joc aparat inspirat de animația Frozen, precum și un joc inspirat de povestea Crăiasa Zăpezilor de Hans Christian Andersen. Indiferent de cum privim tema jocului, este clar că acesta este foarte captivant.

Interfața de iarnă a jocului aduce un set de role înghețate și un fundal pe măsură. Totul se încălzește însă atunci când câștigurile încep să încingă atmosfera. Crystal Queen este un joc aparat foarte interactiv.

Jocul standard are 5 role și 3 rânduri, acestea ajungând să se extindă în timpul jocului.

O rundă bonus de joc aparat cu totul specială

Crystal Queen este un joc aparat cu totul inedit. Partea cea mai interesantă a sa este runda bonus în timpul căreia câștigurile se înregistrează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, iar întreaga interfață se extinde și deschide până la 56 de linii de plată.

Runda bonus aduce 10 rotiri gratuite, care deși nu sunt foarte numeroase, atrag câștiguri foarte consistente.

Acest joc aparat cuprinde simboluri wild, simboluri wild extensibile și simboluri scatter. Simbolul wild standard apare pe rolele 4 și 5 în timpul joului obișnuit și pe rolele 1, 24 și 5 în timpul rundei bonus. Simbolul wild extensibil apare pe rolele 1, 2 și 3 în jocul de bază și pe rolele 2, 3 și 4 în tipul rotirilor gratuite. Atunci când apare, simbolul se extinde până la 5 poziții pe role. Simbolurile includ o regină a ghețurilor, un ren, o fată și un băiat, gata de acțiune pentru a avansa povestea.

Rolele de tip swoop sunt totuși atracția principală a jocului. Orice combinație câștigătoare face ca simbolurile care au constituit-o să dispară, lăsând loc pentru altele noi care pot aduce câștiguri suplimentare. Apoi, fiecare câștig consecutive pe un rând crește numărul de linii de plată disponibile și multiplică de până la 5x câștigurile.

– Primul combo adaugă rândul 4, 32 de linii de plată și un multiplicator 2x.

– Al doilea combo adaugă rândul 5, 44 de linii de plată și un multiplicator 3x.

– Al treilea combo adaugă rândul 6, 56 de linii de plată și un multiplicator 5x.

Jocul este mai simplu decât pare, elementele venind de la sine pe măsură ce jocul evoluează. Butoanele de control sunt de asemenea ușor de dedus.

Așadar, Crystal Queen este un joc aparat plin de farmec, care ne poartă în lumea basmelor și ne aduce în același timp câștiguri frumușele.

Vă urăm mult noroc!

Ia-ți Rotirile Gratuite