18+

Panther Moon

Panther Moon este un joc aparat simplu și clasic, cu 5 role și până la 15 linii de plată. Simbolurile cu valorile cele mai mari sunt în număr de 5. Întâlnim aici o bufniță, un câine sălbatic, două flori tropicale și un fluture. Simbolurile cu valoare mai mică sunt 10, J, Q, K și A.

Tema și grafica acestui joc aparat

Panther Moon este un joc aparat ce are ca temă jungla sălbatică. Jocul are un aspect unic, oferind jucătorului sentimental prezenței în jungle nocturnă datorită existenței culorilor negru și mov, o combinație extrem de placută care transormă un joc aparat online într-un joc extrem de atractiv. Linia melodică de pe fundal, împreună cu grafica jocului și animațiile ajută la completarea temei. În plus, prezența creaturilor nopții precum pantera, bufnița sau lupul creează un efect inedit. Simbolurile includ flori și animale exotice, iar numerele și literele sunt argintii, având nuanțe de violet.

Noaptea este momentul perfect pentru a vâna premii

Odată cu apropierea apusului, îți cresc șansele de a întâlni gardianul comorii, simbolul wild, ce este reprezentat de o panteră. Acesta poate înlocui orice simbol în afară de cel scatter. De asemenea, simbolul de panteră dublează câștigul la formarea căruia contribuie. Simbolul scatter este reprezentat de o lună plină care se reflectă într-o apă. La alinierea de 3 sau mai multe simboluri de lună plină se declanșează 15 rotiri gratuite. În cazul în care oricare rotire gratuită determină un câștig, acesta se va tripla.

PANTHER MOON – Ce caracteristici aduce acest joc aparat în plus

Acest joc aparat are, de asemenea, o caracteristică ce poate fi pornită apăsând pe butonul „Gamble” după orice combinație câștigătoare. Îți vor fi prezentate 4 cărți cu fața în jos alături de cartea dealer-ului având fața în sus, fiind vizibilă valoarea. Scopul este să alegi una dintre cărțile cu fața în jos și dacă valoarea de pe cartea aleasă este mai mare decât cea de pe cartea dealer-ului, câștigul va fi dublat.

În cazul în care preferi simplicitatea și ești atras de jocurile de păcănele online cu un aspect foarte plăcut, Panther Moon este jocul perfect pentru tine!

Cauți mai multe sloturi 777 captivante? Noi îți recomandăm Book of Ra Classic, Book of Ra Deluxe și Fruit Cocktail!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016