18+

Secrets of Christmas

Aho, aho, copii și frați! Stai puțin și nu pleca! Cioc, cioc! Bate Crăciunul la ușă! Nu ai auzit? Se simte deja magia sărbătorilor, prin cozile kilometrice de la supermarket-uri, pentru că fiecare familie trebuie să aibă masa tradițională de Crăciun! Ce simbolizează Crăciunul? Ziua de 25 decembrie este nașterea Mântuitorului. De aceea, în perioada asta trebuie să fim mai buni unii cu alții. Așa că anul acesta, nașterea Mesiei, îți dezvăluie cele mai ascunse secrete ale Crăciunului.

Pătrunde în adâncurile Crăciunului și descoperă cele mai bine păzite secrete! Moș Crăciun nu are nicio șansă în fața ta! Gata, cu lista de cadouri pe care o vrei! Nu, tu trebuie să îl găsești în persoană și să îi spui toate dorințele tale. Probabil că moștul te va aprecie, și cine știe, poate te și premiază.

Știi cum se spune, că de Crăciun se întâmplă un miracol! Ceea ce îți dorești s-ar putea îndeplini! Așa că ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să devină realitate! Eu dacă aș fi în locul tău i-aș cere moșului să îmi ofere bani ca să pot cumpăra cadouri celor dragi!

Tema și structura la acest joc aparat

Iată, vin colindătorii slotului! Ura! Gata, au venit! Cei mai în vogă colindători ai acestui slot sunt tema și structura jocului. Noul slot Secrets of Christmas, are un layout simplu, așa că, trebuie să te joci, pentru că nimic nu este complicat! Este un slot standard cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată fixe în acest joc aparat. Asta înseamnă că poți selecta valorile potrivite bankroll-ului tău! Este un joc foarte bine optimizat pentru mediul online. Așadar, are o grafică impecabilă și un mod rapid de a juca acest slot.

Tema acestui joc aparat este Crăciunul tradițional. Fundalul jocului este o pictogramă în care apare o cabină de lemn în zăpadă. Rolele sunt încadrate de o sticlă Holly. Jocul are un aer proaspăt și distractiv! Ca și prima ninsoare de Crăciun! Cel mai frumos spirit de sărbători! Simbolurile care sunt plătite mai puțin sunt reprezentate de ghirlande cu lumini pentru pomul de Crăciun.

Caracteristici Secrets of Christmas

În inima sa, este un joc gratuit, cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter care îți oferă rotiri gratuite este cel mai frumos cadou de Crăciun. Poți să te folosești de aceste rotiri fără să epuizezi bugetul!  Cu toate acestea, înainte de a folosi rotirile gratuite, mai poți primi și un bonus secundar, și îți poate aduce nenumărate premii!

Dacă nimerești simbolurile Scatter, poți începe să despachetezi 2, 3, 4 ,5 sau 10 rotiri suplimentare gratuite sau îți mărești câștigurile cu 1x sau 2x multiplicatori. Cadoul despachetat mai vine la pachet și cu simboluri Wild suplimentare ( lumânare sau clopot) pot să fie simboluri sălbatice, dacă apara pe rolele 2 sau 4.

Secrets of Christmas este un joc aparat cu o tematică de Crăciun, dar are o ofertă destul de atrăgătoare pe tot parcusul anului. Cel mai mare câștig este de până la 1.425x miza pentru fiecare rotire.  Să sperăm că ai fost bun anul acesta și poți câștiga o grămadă de fise, direct din sacul lui Moș Crăciun! Și strigă: Ho, Ho, ho! Profită chiar acum de bonusul de Crăciun! Nu lăsa pe Crăciunul viitor, ce bonus poți să primești Crăciunul acesta!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016