18+

Sevens High

Sevens High este un joc aparat cu 5 role și 25 de linii de plată. Acesta arată foarte familiar pentru mulți dintre jucători, având o interfață clasică, în stil retro. Jocul folosește tematica foarte îndrăgită cu fructe și are o atmosferă de club. Sevens High se aseamănă astfel cu Twin Spin al celor de la NetEnt. Grafica este foarte detaliată și bine realizată, având efecte speciale și fiind însoțită de o muzică de tip lounge bar. Jocul este cu adevărat unul pe care îl poți juca ore în șir fără să simți nevoia să oprești sunetul.

Funcții și pariuri variate

Pariurile în acest joc aparat încep de la 0.25 credite și ajung până la 100. Există funcții precum Fast Play și Autoplay, precum și o serie de alte setări care să pregătească în detaliu rotirile.

Simbolurile cu fructe sunt lucrate foarte frumos și arată apetisant. Găsim așadar prune, lămâi, portocale, cireșe, stele, clopoței și o serie de șeptari în diferite culori.

Acest joc aparat aduce o funcție cu totul specială. Există un Wild Meter care arată cum se încarcă runda Sevens High Respin. Există 3 tipuri de șeptari puși în așteptare pentru a deveni wild. La fiecare 2 câștiguri consecutive, jucătorul deblochează un șeptar care devine wild. Cu alte cuvinte, 6 câștiguri consecutive deblochează toți cei 3 șeptari și ecranul se umple de wilds. Acest lucru aduce cu siguranță câștiguri foarte bune.

Sevens High este un joc aparat care mai aduce însă și o rundă bonus. 3 simboluri Bonus aduc 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite jocul cu deblocarea șeptarilor continuă. Singura excepție este că la deblocarea unui șeptar wild se primesc și 2 rotiri gratuite extra.

Așadar, Sevens High este un joc aparat care îmbină foarte creativ tema clasică, muzica de fundal atractivă și funcțiile speciale. Jocul este potrivit atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei care au deja ceva experiență. Sevens High are o structură simplă și în același timp foarte dinamică. Deblocarea șeptarilor este cu siguranță un element foarte atractiv, care crește șansele de câștig și valoarea acestora.

Ne bucurăm foarte mult că Sevens High este un joc aparat care face parte acum din gama noastră de jocuri gratis de pe site! Noi îl jucăm constant.

Mult noroc și ție!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016