18+

Sizzling Hot

Pentru cei care caută sloturi gratis, noi vă recomandăm un joc aparat clasic, asemănător celor din cazinourile fizice. Sizzling Hot, unul dintre cele mai populare sloturi casino, este alegerea ideală pentru cei care vor să câștige în doar câțiva pași. Ești pregătit să te bucuri de jackpotul incredibil care îți mărește miza de 40.000 de ori? Slotul a fost creat de Novomatic și este format din 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată.

Pe role vei găsi diferite simboluri fructate precum lămâi, cireșe, struguri și pepeni. Cel mai mare câștig este oferit însă de cifra 7! Cu puțin noroc vei reuși să aduni 5 șeptari și să intri în posesia jackpotului, sau să te bucuri de premiile în bani pe care le oferă mai puține simboluri norocoase de acest tip. Trei șeptari îți măresc de 800 de ori miza de joc. Simbolul Scatter sau Star oferă câștiguri chiar și atunci când simbolurile nu se află pe aceeași linie de plată. Cu alte cuvinte, 3, 4 sau 5 stele aurii te recompensează cu multiplicatori 80, 400 sau 2000x miza de joc.

Ca la orice joc aparat 77777, butonul Gamble este oricând disponibil, dar numai după ce ai obținut o combinație norocoasă. Ulterior, câștigul tău poate fi dublat printr-un simplu joc, în care trebuie să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă invers. Dacă selecția este corectă, atunci suma pariată este dublată. Dacă nu, suma se va pierde, iar jocul se va încheia. Nu uita că poți oricând să părăsești funcția Gamble și să colectezi suma de bani.

În Sizzling Hot, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Cauți mai multe sloturi 777? Joc Aparat îți propune Book of Ra Classic, Book of Ra Deluxe și Fruit Cocktail! Poți oricând să încerci jocuri aparate complexe și să te distrezi cu funcții bonus cu rotiri gratuite. Testează cât mai multe opțiuni și alege jocul care ți se potrivește.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016