Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Flowers

Ia-ți Rotirile Gratuite la Fortuna

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Cu Depunere
Flowers
Flowers

Apasă START pentru a începe
Flowers

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

E timpul să treci de la clasicele jocuri aparate 777 la ceva mai provocator. Flowers este un slot video produs de NetEnt și alcătuit din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Așa cum ți-ai dat seama din nume, jocul vine la pachet cu simboluri sub formă de flori fermecate, alături de simbolurile norocoase wild, scatter și free spins.

Înainte să începi, nu uita să îți setezi miza pe fiecare linie de plată din butonul care selectează nivelul jocului. Poți de asemenea să alternezi valoarea monedei de joc pe măsură ce avansezi la rundele importante cu bonusuri.

Butoanele care anuntă rotirile gratuite vin în două forme distincte, single sau double. Simbolul Double Free Spin poate să apară exclusiv pe rolele din mijloc, respectiv 2, 3 și 4, cu un total maxim de 10 astfel de simboluri.

Dacă ai norocul să aduni 4 sau mai multe simboluri Free Spin, o să activezi funcția cu rotiri gratuite. Ești recompensat automat cu 10 rotiri gratuite pentru 4 simboluri Free Spin, 15 runde gratis pentru 5 simboluri, 20 de rotiri gratuite pentru 6 Free Spins și 25 de rotiri pentru 7 simboluri și 30 de rotiri gratis pentru 8 simboluri. Cel mai important lucru este însă multiplicatorul de 3x miza de joc, pe care îl primești după fiecare câștig din timpul rundelor bonus.

În slotul Flowers, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Câștigă și distrează-te cu cel mai tare slot casino! Dacă vrei să testezi jocuri aparate 777, atunci îți sugerăm să arunci o privire peste selecția noastră din pagina Sloturi Gratis. Acolo ești întâmpinat de aparatele clasice cunoscute de toți jucătorii și pasionații de jocuri de noroc, precum: Lucky Lady’s Charm Deluxe, Fruit Cocktail sau Sizzling Hot Extreme. Poți oricând să experimentezi jocuri cu funcții speciale pentru mai multă adrenalină la aparate online. Jimi Hendrix și Drive Multiplier Mayhem sunt alegerile noastre de top.

Ia-ți Rotirile Gratuite