Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Dragon Reels

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
Dragon Reels
Dragon Reels

Apasă START pentru a începe
Dragon Reels

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Cauți jocuri aparate cu tematici inedite? Dacă îți place China Antică și vrei să ai parte de o poveste cu eroi, atunci trebuie să te joci Dragon Reels, un slot gratis produs de EGT și alcătuit din 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată. Mizele sunt fixe și vin în 5 forme diferite din care poți alege. Setează-ți valoarea cu care vrei să joci și pornește la drum pentru marele câștig.

Grafica este cu siguranță surprinzătoare, cu simboluri wild și scatter animate, care se activează de fiecare dată când apar combinații norocoase pe liniile de plată. Simbolul Wild e în formă de dragon și substituite toate celelalte simboluri, singura excepție fiind simbolurile Scatter. Asta înseamnă că dacă nu reușești să strângi numărul de simboluri pentru câștig, simbolul wild se poziționează pe role exact unde ai nevoie.

La jocuri aparate speciale cu este Dragon Reels, 3 sau mai multe simboluri Scatter declanșează un bonus cu 10 Rotiri Gratuite și multiplicator x2. În timpul Rotirilor Gratuite, Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, inclusiv Simbolurile Scatter – un element nou în sloturile casino! Ai și mai multe câștiguri decât credeai că vei obține în rundele bonus. Dacă se redeclanșează Rotirile Gratuite, jucătorul câștigă 5 runde gratis noi.

Slotul are două funcții: Gamble și Jackpot. Gamble se activează de fiecare dată când câștigi o sumă de bani într-una din runde. Imediat după ești pus să alegi care crezi că este culoarea unei cărți de joc întoarse. Dacă selecția este corectă, suma se dublează. Dacă nu, suma se pierde. Jackpot se activează la întâmplare, iar oricare dintre cele 4 niveluri pot fi câștigate în timpul bonusului. Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă stângă. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari.

Pentru și mai multă aventură, încearcă jocuri aparate clasice cum sunt și Book of Ra Classic, Burning Hot sau Sizzling Hot, unele dintre cele mai populare sloturi gratis! Testează cât mai multe jocuri și alege-l pe cel care te va ajuta să câștigi. Succesul nu a fost niciodată atât de ușor de atins!

Ia-ți Rotirile Gratuite