18+

Davinci Diamonds Dualplay

Ce secrete se ascund în spatele celor mai cunoscute și misterioase opere de artă? În cazul nostru, Da Vinci Diamonds Dual Play se dovedește a fi un joc aparat extrem de captivant, plin de pictură și tot felul de comori. Este format din 5 role, 6 rânduri și 40 de linii de plată, având aceeași tematică artistică precum jocul de cazino Da Vinci Diamonds. Interfața ne amintește de Tetris. Se pot juca două jocuri Tumbling Reels în același timp, iar câștigurile se măresc prin funcția Tumble Thru. Simbolurile de pe rolele din jocul de sus cad și înlocuiesc spațiile goale din jocul de jos cu alte simboluri. Mai multe simboluri, mai multe combinații câștigătoare la jocuri aparate!

Jocul are potențialul de a-ți aduce câștiguri însemnate, în special în momentul în care intervine funcția Tumbling Reels. În momentul în care obții o combinație câștigătoare, simbolurile implicate în combinație dispar și altele noi le iau locul. Funcția se încheie în momentul în care simbolurile care iau locul celor precedente nu mai formează perechi profitabile pe liniile de plată, prin urmare nu există o limită a câștigurilor la acest joc aparat. Fiecare nouă rundă îți multiplică suma de bani la acest tip de jocuri aparate online.

Sesiunea de câștiguri nu se oprește aici, pentru că jocului nu îi lipsesc nici rundele gratuite. 3 sau mai multe simboluri Bonus declanșează funcția specială cu rotiri gratis, moment în care se mai adaugă 20 de linii de plată în plus. Funcția Tunbling Reels este de asemenea pornită, ceea ce înseamnă că bonusul poate fi redeclanșat și de 300 de ori în timpul rotirilor adiționale.

Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc câștigurile cele mai mari.

Încearcă și alte jocuri aparate gratis și colectează toate premiile și bonusurile pe care ți le oferă sloturile cu funcții speciale. În pagina Sloturi Gratis ai mereu ultimele noutăți în materie de jocuri ca la aparate, precum și jocuri populare îndrăgite de toți jucătorii pasionați de industrie. Alege ce vrei și câștigă cât vrei!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016