18+

Hidden Valley

Cauți jocuri aparate interesante? Îți plac tărâmurile mitice pe care puțini au avut șansa să le vadă? Joc Aparat îți recomandă Hidden Valley, un slot gratis produs de Quickspin și format din 5 role, 3 sau 4 rânduri și 40 de linii de plată. Grafica este un motiv excelent pentru care ar trebui să încerci acet aparat, mai ales dacă ești fan al drumețiilor  aventuroase. Interfața este intuitivă, cu butoane care selectează valoarea monedei și miza cu care vrei să joci pe fiecare linie de plată. Interesant la acest joc este faptul că fiecare miză vine cu proprii multiplicatori. Cu alte cuvinte, ți se oferă o marjă de pariere, iar în funcție de aceasta îți este atribuit la întâmplare un bonus cu multiplicatori de la 2x până la 10x miza de joc.

Simbolurile Wild substituie la jocuri aparate toate simbolurile cu excepția Simbolurilor Bonus Scatter. 3 simboluri Scatter declanșează bonusul cu rotiri gratuite, cel care îți dublează câștigurile. Prin Roata Bonus se decide numărul de rotiri grauite acordate și posibilele simboluri extra Wild oferite. Simbolurile extra Wild pot fi acordate în timpul rotirilor gratuite. Acestea înlocuiesc toate simbolurile cu excepția simbolurilor Multiplier Wild și Bonus Scatter. Ești gata de câștiguri imense pe tărâmul mitic Shangri-La?

Dacă reușești să obții două sau mai multe simboluri Bonus în timpul funcției speciale, atunci te poți aștepta la și mai multe rotiri gratuite și simboluri Wild la jocuri aparate.

În acest slot casino, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se va plăti un singur premiu, și anume cel mai mare, pe fiecare linie de plată.

Pentru și mai multă aventură, noi îți recomandăm selecția de jocuri clasice precum Book of Ra Classic sau Deluxe! În cazul în care cauți jocuri ceva mai palpitante, atunci e momentul să explorezi întreaga gamă de jocuri cu funcții speciale și bonusuri atractive. Încearcă-ți norocul la sloturi precum Batman și Pink Panther!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016