Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Drive: Multiplier Mayhem

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

Bonus de Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite
Drive
Drive: Multiplier Mayhem

Apasă START pentru a începe
Drive: Multiplier Mayhem

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Drive Multiplier Mayhem este un aparat online produs de Net Entertainment, cu 5 role și 15 linii de plată fixe. Dacă ești în căutare de adrenalină și câștiguri uriașe, într-un timp scurt, atunci ai ajuns la slotul potrivit. Te întreci cu cei mai buni șoferi, iar oponenții tăi se schimbă pe măsură ce avansezi în acest joc.

Cu o grafică futuristă și cele mai noi modele de mașini de cursă, Drive Multiplier Mayhem slot vine cu premii de fiecare dată când formezi combinații norocoase alături de simbolurile wild și scatter. Spre deosebire de alte simboluri wild din jocuri aparate cu funcții speciale, în acest joc simbolului wild îi corenspunde un multiplicator egal cu numărul rolei pe care apare. Cu alte cuvinte, daca un wild apare pe linia 3, înseamnă că vei avea câștiguri multiplicate de 3x, iar același lucru se aplică și pentru celelalte role: 4x, 5x.

Dacă obții două sau mai multe simboluri wild pe aceeași linie de plată, multiplicatorii sunt și ei multiplicați. Un wild multiplicator pe rola 2(2x) și unul pe rola 4(4x) înseamnă un multiplicator final de 8x!

Distracția nu se încheie aici! Dacă te-ai obișnuit cu rotiri gratuite la jocuri aparate, află că și acest slot include o funcție specială cu runde bonus. Tot ce îți trebuie sunt 3 simboluri scatter pe cele 3 role de mijloc și ești răsplătit automat cu 10 rotiri gratuite. Urmărește în același timp și simbolurile Nitro care vor apărea tot pe rolele din mijloc, pentru că acestea îți aduc rotiri gratis adiționale și mai multe simboluri wild pentru câștiguri incredibile!

Pe măsură ce colectezi simboluri Nitro, vei avansa la o funcție specială pe niveluri, în care te vei întrece cu mai mulți oponenți pentru premii cash. Fiecare nou oponent îi ia locul celui din urmă atunci când aduni 3 simboluri Nitro. Vrei mai multe rotiri gratuite? Continuă funcția specială și ajungi până la ultimul oponent, pentru a primi și multiplicatori wild de 3x miza de joc.

 

Pentru mai multe jocuri aparate cu funcții speciale, cum e Drive Multiplier Mayhem Slot, noi te sfătuim să arunci o privire peste selecția noastră din secțiunea Sloturi Gratis. Joacă cu cele mai mari avantaje!

Ia-ți Rotirile Gratuite