18+

100 Ladies

100 Ladies este  unul dintre cele mai simpatice jocuri ca la aparate online, cu tot felul de simboluri simpatice și personaje colora, precum cele două buburuze! Slotul este produs de IGT și compus din 5 role, 4 rânduri și 100 de linii de plată ajustabile. Jucătorul poate să aleagă singur cu câte linii de plată joacă, precum și ce miză va fi plasată pe fiecare din aceste linii.

O caracteristică importantă a acestui joc aparat este funcția Stacked Wilds, care încarcă fiecare rolă din jocul casino cu un grup de cel puțin 4 simboluri Wild consecutive. Simbolurile apar concomitent, unul deasupra celuilalt, ceea ce înseamnă șanse mult mai mari de a forma combinații câștigătoare cu restul simbolurilor de pe role.

La jocuri ca la aparate cu funcții speciale avem de asemenea și simboluri Bonus, iar în acest joc ai nevoie doar de 3 astfel de simboluri pe rolele 2, 3 și 4 pentru a activa funcția cu rotiri gratuite.

Primul lucru pe care îl vei observa odată cu începerea rundelor bonus este schimbarea culorii rolelor de joc aparat. Funcția va începe cu 10 rotiri gratuite și un multiplicator al mizei curente de 2x. Jucătorul poate să primească runde în plus, în cazul în care vor apărea alte simboluri bonus. Numărul maxim de runde care poate fi atins la 100 Ladies este de 255! Ține minte că toate aceste rotiri gratis sunt jucate cu aceeași valoare a monedei și același număr de linii de plată pe care le-ai selectat înainte să înceapă funcția. Prin urmare, riscă și mizează maxim, iar rundele gratis o să îți aducă câștiguri neașteptat de mari.

Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu rola cea mai din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc numai câștigurile de linie cele mai mari.

Încearcă și alte jocuri ca la aparate online profitabile precum Book of Ra sau Fruit Cocktail! Descoperă treptat toate tipurile de sloturi pe care ți le punem la dispoziție în pagina de Sloturi Gratis și avansează la jocurile cu funcții speciale și jackpoturi consistente.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016