18+

Cats Royal

Îți plac jocurile ca la aparate speciale cu animale? Atunci slotul gratis Cats Royal este perfect pentru tine! Cats Royal este un joc de aparate produs de EGT și compus din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Grafica o să te trimită cu gândul la tot felul de locuri exotice în care trăiesc cele mai periculoase feline din lume. Tigrii albi extrem de rari sau pantere și lei, toate sub formă de simboluri pe liniile de plată.

Înainte să pornești la joc o miză trebuie aleasă. Ai la dispoziție 5 mize fixe pe care le poți alterna pe măsură ce avansezi la rundele importante ale jocului. Atenția ta trebuie să fie însă către simbolurile speciale wild și scatter. Simbolul Wild substituie toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter și Wild Multiply. Simbolul Wild Multiply apare pe rola 5 doar în jocul casino de bază și înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter. De-asemenea, acesta înmultește câștigul total cu până la x20.

Simbolul Scatter apare pe rolele 2, 3 și 4, iar 3 simboluri Scatter pe rolele respective declanșează 10 Rotiri Gratuite cu multiplicator crescut! Dacă se redeclanșează rotirile gratuite, jucătorul câștigă 10 rotiri bonus noi. Ești pregătit să câștigi?

Asemănător multor jocuri ca la aparate clasice, Cats Royal are două funcții: Gamble și Jackpot. Gamble se activează de fiecare dată când jucătorul are un câștig în urma rotirii rolelor de joc. Ulterior trebuie să selecteze culoarea unei cărți de joc întoarse pe dos. Dacă selecția este corectă, suma se dublează și ghicitul continuă până când jucătorul vrea să părăsească funcția. Mare atenție însă, întrucât orice alegere greșită poate să îți anuleze toate câștigurile acumulate. Jackpot Cards se activează la întâmplare, iar oricare dintre cele 4 niveluri pot fi câștigate în timpul bonusului Jackpot. Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari.

Vrei mai multe jocuri ca la aparate? Joc Aparat îți recomandă Lucky Lady’s Charm Deluxe și Book of Ra Deluxe, iar în cazul în care ești pregătit pentru provocări mai mari ai oricând la dispoziție jocuri cu jackpot. Începe distracția și bucură-te de bonusuri.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016