18+

Twin Spin

Twin Spin face parte din categoria de jocuri ca la aparate cu speciale și este produs de NetEnt, cei care ne-au obișnuit cu sloturi impecabile din punct de vedere al graficii. Format din 5 role, 3 rânduri și 243 de direcții de câștig, Twin Spin slot arată la prima vedere ca un aparat clasic, cu șeptari, fructe și simboluri de cărți de joc. Cu toate astea, jucătorul va remarca din prima interfața intuitivă și faptul că totul se mișcă la viteză maximă. Nu ai timp de pierdut, atunci când scopul tău este să câștigi cât mai mult într-un timp cât mai scurt.

Pe lângă simbolul sub formă de diamant, care îți poate aduce și 1000 de monede de joc, jocul dispune și de simboluri Wild. Acestea apar frecvent pe cele 3 role din mijloc și înlocuiesc toate celelalte simboluri. Cele 243 de linii de plată înseamnă că toate combinațiile profitabile se formează atunci când ai simboluri identice pe 3 role adiacente. Altfel spus, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe direcțiile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se va plăti cea mai lungă combinație de simboluri identice pe direcția de miză și se vor adăuga câștigurile simultane pentru diferite simboluri.

Twin Spin vine, totodată, cu o funcție adițională din care poți obține câștiguri însemnate la jocuri ca la aparate cu speciale. Funcția Twin Reel îți transformă simboluri alese la întâmplare în simboluri extrem de valoroase. La fiecare rotire, 2 simboluri alăturate de pe role diferite vor fi selectate aleatoriu. Aceste 2 role o să îți exact aceste două simboluri în timpul rotirii. Funcția se poate extinde și poate cuprinde 3, 4 sau chiar toate rolele, iar tu te vei bucura de toate sumule cumulate din simboluri.  Fiecare învârtire va începe cu role duble sau gemene, conectate între ele.

Joacă slotul Twin Spin, unul dintre cele mai tari jocuri ca la aparate cu speciale. Dacă te fascinează sloturile cu tematică clasică, atunci ai putea să încerci Sizzling Hot sau Burning Hot gratuit! Testează toate aparatele tale preferate și alege-l pe cel care ți se potrivește. Exersează și creează cea mai bună strategie la jocuri aparate online.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016