Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Jimi Hendrix

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix gratis

Apasă START pentru a începe
Jimi Hendrix

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Îți place muzica rock? De ce să nu o combini cu jocuri ca la aparate? Joc Aparat îți recomandă Jimi Hendrix slot, un joc cu o mulțime de funcții speciale produs de NetEnt și compus din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Jocul de casino conține rotiri gratuite care se reactivează periodic, simboluri Wild, transformări Wild și o funcție Pick and Click care declanșează alte rotiri gratuite și câștiguri în fise. Simbolurile Wild substituie toate simbolurile cu excepția simbolurilor Scatter și plătesc cea mai mare combinație câștigătoare posibilă.

Există 2 funcții care pot fi activate în timpul jocului de bază pentru câștiguri suplimentare: Purple Haze și Red Guitar Re-Spin. Când simbolul Purple Haze apare pe prima linie la Jimi Hendrix slot, funcția cu același nume este activată, iar simbolurile standard 10, J, Q, K și A sunt transformate în wilds pentru aceea rundă.

În ceea ce privește funcția Red Guitar, 4 sau mai multe chitare electrice roșii oriunde pe liniile de plată declanșează bonusul cu rotiri gratuite. Rolele se vor roti automat încă o dată, iar dacă ai norocul ca o nouă chitară roșie să apară pe linii, vei fi recompensat cu o altă rundă gratuită. Funcția se încheie în momentul în care nu mai rămâne niciun simbol red guitar pe role.

Jimi cu chitara sa reprezintă simbolul Scatter și apare exclusiv pe rolele 3, 4 și 5. Când obții 3 astfel de simboluri, vei avea parte de o mulțime de premii în funcția Pick and Click. Tot ce ai de făcut este să alegi și să selectezi cu un click boxe din seria care îți va apărea pe ecran. Premiile care se ascund în spatele lor includ sume de bani și rotiri gratuite care îți vor fi atribuite atunci când nimerești 3 premii similare în urma clickului.

În slotul video Jimi Hendrix, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Să înceapă distracția!

Cauți mai multe jocuri ca la aparate cu funcții adiționale? Încearcă Dracula și Millionaire Genie, două sloturi care ascund premii incredibile și o grafică spectaculoasă!

Ia-ți Rotirile Gratuite