Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Razortooth

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

100% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Fără Depunere
jocuri ca la aparate Razortooth
Razortooth

Apasă START pentru a începe
Razortooth

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Razortooth este unul din acele jocuri ca la aparate care ne poartă într-o adevărată călătorie. Cei de la Quickspin ne invită de această dată într-o călătorie în timp, pe vremea animalelor preistorice. Jocul pare desprins dintr-o enciclopedie despre perioada jurassic. Razortooth este un joc care reușește să captiveze prin efectele și câștigurile sale.

Cu tigri cu colți, mamuți, rinoceri, păsări uriașe și uriși fioroși, jocul este mai mult decât interactiv și ne ține în priză. Simbolurile cu valoarea mai mică sunt diamantele de tot felul.

243 de posibilități de câștig la jocuri ca la aparate!

Razortooth face parte din gama nouă  de jocuri ca la aparate cu 243 de șanse de câștig. Acestea funcționează ca niște linii de plată, cu diferența  că aduc câștiguri atunci când se găsesc simboluri identice de la stânga de dreapta, nu doar într-o configurație fixă. Șansele de câștig sunt astfel mult mai mari.

Un aspect foarte atractiv al acestui joc este că simbolurile Random Wilds aduc câștiguri de 20-30x. Simbolul wild standard este reprezentatde logo-ul Razortooth. Pe lângă acesta, în timpul rotirilor poate apărea aleatoriu tigrul cu colți care  adaugă până la 3  simboluri wild suplimentare.

Câștiguri atractive pentru orice jucător

Simbolul bonus este reprezentat de  o lună și este marcat cu textul Bonus. 3 astfel de simboluri aduc 5 rotiri gratuite. Rotirile gratuite nu sunt foarte numeroase, dar în timpul lor rolele se umplu adesea de simboluri wild, așa că avem câștiguri frumușele asigurate.  Avem de-a face cu un joc de păcănele online cu o rată de profit de 96.61%, care aduce câștiguri constante. Pariurile pot avea valori între 0.25 și 100 pe fiecare rotire. Acest lucru permite atât jucătorilor cu bugete reduse, cât și celor cu bugete de top să se poată bucura de distracție și câștiguri.

Razortooth face parte din seria de jocuri ca la aparate ce pot fi  jucate și pe mobil în multe dintre cazinourile online. Cu simboluri foarte realiste, șanse mari de câștig și o poveste antrenată, jocul este cu siguranță unul de neratat.

Razortooth este un joc potrivit pentru cei  care preferă jocuri ca la aparate cu animale, istorie și o structură dinamică. Cu simboluri care apar aleatoriu pentru a crește câștigurile și o rată de profit pentru jucător foarte bună, jocul este chiar atractiv din toate punctele de vedere.

Ia-ți Rotirile Gratuite