18+

5 Dazzling Hot

Ce-ai zice să încerci jocuri cu aparate cu o grafică distractivă, care îți oferă în același timp și câștiguri incredibile? Joc Aparat îți propune 5 Dazzling Hot de la EGT, un slot gratis format din 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată. Fiecare simbol din acest joc slot online are o valoare proprie. Înainte de toate, trebuie să îți alegi miza cu care joci. La jocuri cu aparate clasice, mizele au adesea valori fixe pe care le poți alterna pe parcursul jocului. În cazul nostru, poți să mizezi pe liniile de plată 5, 10, 25 , 50 sau 100 ca valoare a monedei de joc.

Nu uita că, asemănător tuturor jocurilor clasice cu șeptari și fructe, Dazzling Hot intră în categoria de jocuri cu aparate care au opțiunea Gamble. Funcția Gamble se activează prin apăsarea butonului „Gamble”, după fiecare câștig. Selectezi culoarea care intuiești că s-ar afla pe o carte de joc întoarsă, iar dacă ghicești corect suma pariată prin funcția Gamble va fi dublată – x2. Dacă selecția nu este corectă, atunci suma pariată se pierde, iar jocul se termină. De fiecare dată când ai o combinație norocoasă de simboluri pe role, ai posibilitatea să activezi funcția bonus gamble.

Jackpot-ul este de tip mystery cu 4 niveluri, fiecare nivel fiind ilustrat printr-o culoare de cărți de joc. Bonusul Jackpot Mystery este declanșat la întâmplare, după ce un joc individual este finalizat, iar câștigurile sunt colectate.

În slotul 5 Dazzling Hot, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie și/sau aparițiile de simboluri norocoase scatter pe oricare din cele 5 linii de plată. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Cauți mai multe sloturi sizzling? Noi îți recomandăm și Sizzling Hot Extreme sau Lucky Lady’s Charm Deluxe! La jocuri cu aparate clasice ai șanse incredibile să câștigi într-un timp scurt sume consistente de bani. Joacă gratuit la noi pe site toate sloturile tale preferate și convinge-te care e cel mai bun pentru tine. Intră în joc cu maxim de avantaje și pregătit pentru a face profit.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016