Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Dolphin’s Pearl Deluxe

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
sloturi Dolphin Pearl Deluxe
Dolphin’s Pearl Deluxe

Apasă START pentru a începe
Dolphin’s Pearl Deluxe

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Joacă gratis jocuri cu aparate cum e Dolphin Pearl Deluxe! Vrei să explorezi lumea subacvatică? Atunci trebuie să încerci Dolphin’s Pearl Deluxe, un slot casino produs de Novomatic. Slotul online este format din 5 role, 3 rânduri și 10 linii de câștig.

Înainte să începi jocul, o miză trebuie aleasă pe fiecare linie de plată, precum și numărul de linii cu care vrei să joci. După aceea, tot ce trebuie să faci este să apeși butonu Spin și distracția poate începe! Butonul Autoplay îți va roti liniile automat, de un număr prestabilit de ori.

Simbolurile norocoase la care trebuie să fii atent sunt cele Wild în formă de delfin și cele scatter sub formă de stridii cu perle. În combinațiile potrivite, simbolul wild poate să îți aducă de două ori mai multe câștiguri, însă cel mai mare profit îl poți obține de pe urma simbolurilor scatter. Trei simboluri cu perle oriunde pe liniile de plată îți activează funcția bonus cu rotiri gratuite, în care primești 15 runde gratis și un multiplicator al mizei de 3x pentru fiecare nouă rundă.

Funcția Gamble îți stă oricând la dispoziție, în cazul în care vrei să îți mărești câștigurile de fiecare dată când nimerești combinații norocoase pe rolele jocului. La jocuri cu aparate, funcția Gamble te provoacă să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă., fie roșu sau negru. Dacă răspunsul este corect, suma de bani este dublată și jocul poate continua cu o altă carte întoarsă. Ai 5 șanse să îți multiplici câștigurile, dar mare atenție pentru că un răspuns greșit la oricare nivel îți poate anula tot ce ai adunat până în momentul respectiv.

În slotul Dolphin’s Pearl Deluxe, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie și/sau Simbol Scatter cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Dacă vrei să încerci și alte jocuri gratuite, Joc Aparat este locul în care vei găsi toate variantele posibile de sloturi online. Jocuri cu aparate clasice sau cu tematici extrem de captivante, totul în același loc! Încearcă și Sizzling Hot sau Fruit Cocktail.

Ia-ți Rotirile Gratuite