Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Black Widow

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
jocuri cu aparate Black Widow
Black Widow gratis

Apasă START pentru a începe
Black Widow

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Unul dintre cele mai captivante jocuri cu aparate online pe care le-am încercat în ultima vreme este cu siguranță Black Widow! Povestea din spate urmărește misterul crimelor comise de cea care acționează sub numele de Black Widow, o femeie periculoasă care își pedepsește partenerii.  Jocul este produs de IGT și compus din 5 role, 3 rânduri și 40 de linii de plată. O caracteristică avantajoasă a jocului casino este Super Stacks, funcție prin care se pot obține câștiguri imense datorită simbolurilor valoroase care apar în număr mare la fiecare nouă rotire. Înainte de fiecare învârtire, un simbol ales aleatoriu va umple stivele fiecărei role.

Simbolul wild al jocului este logo-ul Black Widow și este de asemenea și simbolul care plătește cel mai bine, cu un multiplicator de 1000x miza pe care ai ales-o pentru liniile de plată.

Funcțiile speciale caracteristice pentru jocuri cu aparate produse de IGT nu lipsesc nici din acest slot. Jucătorul va fi recompensat cu rotiri gratuite în cazul în care sticluța cu otravă verde va apărea pe rolele 2, 3 și 4. 7 runde bonus urmează ulterior poziționării simbolurilor pe rolele menționate, iar funcția Web Capture va deveni de asemenea activă.

În timpul mini-jocului Web Capture va trebui să prinzi simbolurile cu personajele masculine și feminine de pe rola 3. Fiecare personaj are un multiplicator aferent, care crește de fiecare dată când îl capturezi în timpul funcției speciale. În ceea ce privește personajul feminin, lucrurile stau puțin diferit. Jucătorul va primi mult mai mulți multiplicatori, adunați de pe parcursul celorlalte capturi efectuate.

Ești pregătit să te joci slotul Black Widow? Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc câștigurile cele mai mari.

Încearcă selecția noastră de jocuri cu aparate din pagina Sloturi Gratis. Avem sute de jocuri grupate în categorii, în funcție de preferințele jucătorilor. Dacă ești pasionat de sloturi clasice, cu linii de plată multiple sau sloturi cu funcții speciale, atunci vei găsi ceva pe gustul tău!

Ia-ți Rotirile Gratuite