18+

Second Strike

Second Strike este unul din cele mai simple jocuri cu aparate. Iubitorii jocurilor de noroc care lasă totul asupra șansei vor adora această producție a celor de la Quickspin. Second Strike nu este un joc foarte complex și nu are nici măcar rotiri gratuite sau simboluri scatter. Frumusețea sa stă însă în câștigul maxim care multiplică pariul făcut de 1204 ori.

Atmosferă relaxantă la jocuri cu aparate

Second Strike este unul din acele jocuri cu aparate care aduce o muzică foarte plăcută pe fundal, numeroase fructe pe role și o atmosferă generală retro. Printre simboluri regăsim astfel cireșe, pepeni, prune, șeptari și stele. Acestea sunt foarte bine desenate și pline de culoare, fiind o adevărată plăcere de privit. E mereu o plăcere să găsim jocuri cu aparate retro realizate în detaliu.

Câștiguri antrenante

În contrast cu atmosfera relaxantă, acest joc aduce o funcție foarte interactivă cu totul specială. După fiecare câștig obișnuit, vom vedea că pe marginea interfeței de joc se activează un fel de roată a norocului. Aceasta se oprește pe un simbol și face posibil să beneficiem de câștiguri suplimentare pentru pozițiile acelui simbol pe role. Câștigurile depind de rezultatul inițial după cum urmează:

3 simboluri de același tip aduc 6 extra

4 simboluri de același tip aduc 8 extra

5 simboluri de același tip aduc 10 extra

Câștigul din urmă umple propriu-zis rolele cu simbolul câștigător și are valoarea a 10 câștiguri pentru simboluri de același fel. Lucrurile sunt mai simple decât par, iar per ansamblu jocul este chiar foarte profitabil.

Jocul are un simbol wild care le poate înlocui pe celelalte pentru a înregistra câștiguri suplimentare.

Interfață jucăușă

Second Strike aduce simboluri foarte colorate și reușește să îmbine o interfață jucăușă cu o simplitate mai mult decât binevenită. Butoanele de control pe portocaliu sunt cele pe care le întâlnim în toată gama de jocuri cu aparate de la Quickspin. Acestea permit ajustarea simplă a pariurilor, activarea funcțiilor maxbet sau autoplay etc. Totul este la îndemână și foarte clar.

În ansamblu, avem de-a face cu unul din acele jocuri cu aparate clasice, cu structură foarte simplă. Funcția specială cu roata exterioară din jurul interfeței de joc aduce totuși o notă fresh și crește considerabil posibilitățile de câștig.

Mult noroc!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016