Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

The Wild Chase

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
jocuri cu aparate Wild Chase
The Wild Chase

Apasă START pentru a începe
The Wild Chase

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Ne bucurăm foarte mult de faptul că Wild Chase face parte acum din gama noastră de jocuri cu aparate gratis! Îl jucasem de multe ori în casino și parcă prinde foarte bine și în forma gratuită.

Wild Chase este un joc ca la aparate cu 5 role și 25 de linii de plată, lansat de cei de la Quickspin. Quickspin se poate lăuda cu un portofoliu foarte atractiv de jocuri cu aparate. Din acesta putem enumera Crystal Queen, Dragon Shrine, Gold Lab, Hidden Lab, Second Strike și multe altele. Jocul de față are o temă foarte dinamică și este plin de elemente-surpriză precum rotiri gratuite și simboluri wild cu rol de multiplicatori.

Interfață grafică avansată la jocuri cu aparate

Wild Chase este unul din acele jocuri cu aparate care ne fac să ne gândim dacă nu cumva am nimerit de fapt într-un joc pentru PC. Ideea de bază a jocului este o urmărire de mașini. Jocul este foarte dinamic, iar personajele sunt lucrate în detaliu.

La nivelul simbolurilor găsim grămezi de bani, ceasuri scumpe, chei de mașină, inele și genți cu diamante. Wild Chase face parte din categoria de jocuri cu aparate foarte interactive, pe care ți-e mai mare dragul să le joci.

Multiplicatori și runde bonus

Wild Chase este un joc plin de acțiune, în care câștigurile ajung rapid la un nivel înalt. Fiecare rotire câștigătoare aduce o rotire gratuită. Simbolurile care au generat primul câștig rămân pe loc, ajutând la crearea de noi combinații câștigătoare. Dacă în timpul rotirii gratuite se mai completează linii de plată, simbolurile care le formează rămân la rândul lor pe aceeași poziție pentru următoarea rotire gratuită și tot așa. Povestea se repetă până când nu se mai obține niciun câștig.

Această funcție ajută foarte mult la creșterea câștigurilor și este vedeta jocului. Merită pe deplin să pornești în urmărirea ei!

Partea și mai atractivă este că simbolurile wild ajută suplimentar la formarea de noi câștiguri prin faptul că le pot înlocui pe toate cele standard și multiplică în același timp câștigurile. Un simbol wild pe linie dublează câștigul, în timp ce două în triplează, trei în multiplică de patru ori, iar patru sau mai multe îl multiplică de cinci ori.

Lucrurile nu se opresc însă aici. Mai există și o rundă bonus care aduce 10 rotiri gratuite atunci când apar trei simboluri Bonus pe rolele 1, 2 și 3.

Asta da cursă plină de adrenalină! Wild Chase este unul din cele mai profitabile jocuri cu aparate.

Mult noroc!

Dacă vrei să încerci și alte jocuri cu aparate, vezi toată gama noastră din pagina Joacă.

Ia-ți Rotirile Gratuite