Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Bubble Craze

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

Bonus de Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite
jocuri cu bani Bubble Craze
Bubble Craze

Apasă START pentru a începe
Bubble Craze

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Dacă vrei să te joci jocuri cu bani reali, atunci încearcă și Bubble Craze! Testează-l gratis înainte, la noi pe site. Bubble Craze este un joc sloturi online produs de IGT și compus din 19 baloane câștigătoare, care se pot transforma în Simboluri Wild și înmulți câștigurile. Un aspect interesant al acestui joc casino este faptul că nu există linii de plată.

Slotul Bubble Craze poate fi jucat pentru 50 de fise. Pentru a câștiga, jucătorul trebuie să obțină plăți pentru cel puțin 4 baloane identice – adică de aceeași culoare – și alăturate, poziționate oriunde. Baloanele Multiplicator măresc șansele de câștig de 2 ori sau de 5 ori, iar Baloanele Transformare transformă toate baloanele alăturate în aceeași culoare ca a Balonului Transformator. Oricare 3 baloane Scatter Bonus oferă jucătorului 5 Rotiri Gratuite, unde fiecare Free Spin este câștigătoare. Doar cel mai mare Multiplicator din fiecare combinație este folosit, iar Bonusul cu Free Spins nu poate fi redeclanșat.

În slotul online Bubble Craze, toate câștigurile sunt înmulțite cu valoarea fisei. Se plătește doar cel mai mare câștig pentru fiecare culoare de balon, iar câștigurile identice cu baloane de culori diferite sunt adunate.

Ia-ți Rotirile Gratuite