18+

Scrolls of ra

Aventurează-te în Egiptul antic al ruinelor și camerelor secrete cu un alt joc captivant din seria jocuri cu Ra. Scrolls of Ra este un slot în care, dacă norocul zeilor e de partea ta, poți să obții câștiguri incredibile. Funcțiile surpriză nu lipsesc, deci fii cu ochii pe simbolurile norocoase!

Înainte să începi jocul și să apeși Spin, o miză trebuie aleasă. În secțiunea de jos a jocului ai posibilitatea să selectezi valoare monedei pe care o rulezi și numărul de linii pe care vrei să joci. Scrolls of ra dispune de un total de 20 de linii de plată, și pentru fiecare linie activă poți să alegi un anumit număr de monede. Butonul ”Bet Max” înseamnă că intri în joc cu toate liniile și 5 monede per linie de plată.

Slotul în sine e destul de simplu, mai ales cu atât de multe simboluri norocoase. Ochiul lui Horus este simbolul wild și înlocuiește toate celelalte simboluri standard. Simbolurile scatter Obelisk îți aduc premii în bani în orice poziție apar pe cele 5 role.

Când vine vorba de bonusuri, Scrolls of Ra are o funcție specială care îți aduce bani cash instant, atunci când apare simbolul Scrolls pe rolele 1, 3 sau 5. Tu alegi un papirus pe care să îl desfaci și primești suma care se ascunde înăuntru. Cu toate astea, cea mai atrăgătoare funcție este Bonusul Ra. Ca să îl declanșezi, trebuie să ai 3 sau mai multe simboluri scatter în formă de scarabeu. Cu ele o să intri în templul secret al lui Ra și o să ai mai multe papirusuri înschise din care să alegi. Selectează 3 și poate ai norocul să părăsești jocul alături de marele premiu de 200.000 de monede.

Joacă gratis chiar aici și descoperă toate bonusurile de care poți profita ulterior la jocuri cu Ra pe bani reali.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016