18+

Riches of ra

Ajungem în Egiptul antic cu zei și avem o mulțime de comori de descoperit la jocuri cu Ra. Peisaje cu piramidele și Sfinxul însoțesc jocul la aparate, iar grafica și simbolurile imită vechile hieroglife. Pe lângă autenticitatea poveștii din care se inspiră, Riches of Ra surprinde jucătorii prin funcții surpriză cu bonusuri incredibile. Tot ce îți trebuie e puțin noroc și simbolurile norocoase îți vor aduce câștiguri la care doar visai.

Slotul e compus din 5 role și 15 linii de plată, însă îți poți ajusta personal numărul de linii pe care vrei să joci. Înainte să începi, o miză trebuie aleasă, prin urmare trebuie să stabilești valoarea monedei pe care vrei să o rulezi – între 0.01 și 0.25.

Ce îi interesează pe jucători sunt însă funcțiile bonus pe care le aduc simbolurile Wild și Scatter. Zeul Ra este simbolul Wild și poate declanșa funcția cu rotiri gratuite, dacă apare pe rolele 1 sau 5. Poți să se bucuri de 15 rotiri gratuite și chiar mai mult, din moment ce rolele 1 și 5 vor rămâne blocate în așteptarea altor simboluri norocoase. Simbolurile wild pot să înlocuiască toate celelalte simboluri, în afară de cel bonus.

Simbolul bonus este o urnă, iar 3 simboluri de acest tip pe oricare din role declanșează un mini joc bonus. Vei avea 3 urne din care să alegi și în schimb poți să câștigi chiar și de 150 de ori valoarea mizei.

De fiecare dată când nimerești combinații câștigătoare poți să le multiplici prin funcția Gamble. Tot ce trebuie să faci e să ghicești culoarea cărții întoarse pentru a dubla suma ta, sau să îți dai seama care din cele patru simboluri de cărți de joc se regăsește pe ea pentru un câștig de 4 ori mai mare. Cu toate astea, un răspuns greșit înseamnă pierderea banilor, deci fii prudent!

Joacă pe gratis chiar aici pe site jocuri cu Ra și încearcă fă-ți o strategie imposibil de bătut!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016