18+

Amazon’s Battle

În pădurea tropicală are loc o luptă între patru frumoase Amazoane, iar tu poți câștiga o mulțime de premii în acest slot! Joacă Amazon’s Battle, un slot online produs de EGT și compus din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Grafica în sine este un motiv suficient de bun să testați jocul gratuit pe Joc Aparat, mai ales când alături de Amazoane se găsesc pe liniile de plată simboluri norocoase wild și scatter. Simbolul Wild Stivuit substituie toate simbolurile din acest slot gratis, excepție fiind simbolurile Scatter.

7 sau mai multe simboluri Scatter care apar oriunde pe rolele 2, 3 și 4 declanșează bonusul cu rotiri gratuite. Numărul de runde gratis depinde de numărul de simboluri Scatter, astfel: 7 simboluri Scatter declanșează 7 rotiri gratuite, 8 simboluri Scatter declanșează 15 runde gratuite și 9 Simboluri Scatter declanșează 30 de runde bonus. Nu uita că la jocuri de aparate cu funcții bonus acestea se redeclanșează pe parcurs. Fii martor la luptă și câștigă fără efort și fără să îți consumi din resursele personale!

Funcția Gamble se activează de fiecare dată când ai o combinație câștigătoare pe liniile de plată. Tot ce ai de făcut după aceea este să ghicești culoarea care se află pe o carte de joc întoarsă invers, fie roșu sau negru. Dacă selecția este corectă, atunci suma pariată este dublată, iar tu poți fie să îți colectezi suma de bani dublată și să te întorci la joc, fie să continui să îți multiplici câștigul. Cu toate astea, nu uita că un răspuns greșit poate să îți anuleze suma acumulată în orice moment.

În slotul Amazon’s Battle, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate, pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari.

Vrei și mai multă distracție la jocuri de aparate? Parcurge întreaga selecție de sloturi pe care ți-am pregătit-o pe site și descoperă ce funcții speciale ascunde fiecare. Ai rotiri gratuite și premii cash la fiecare rundă, pe lângă grafica interactivă inspirată din filme populare, seriale, muzică sau mitologie. Noi îți recomandăm jocurile cu jackpot cum sunt Pink Panther, Gladiator Jackpot sau Irish Riches. Spor la joc!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016