Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Jewels 4 All

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
Jewels 4 All
Jewels 4 All

Apasă START pentru a începe
Jewels 4 All

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc)
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Ce jocuri de aparate să încerci azi? Joc Aparat îți prezintă slotul Jewels 4 All, un slot online produs de Novomatic și format din 5 role, 3 rânduri și 9 linii de câștig. Grafica este retro din toate punctele de vedere, de la simbolurile prețioase cu pietre și tablete din aur, până la tabela de plată cu butoane asemănătoare aparatelor din cazinouri.

Înainte de toate, poți alege cu câte linii de plată joci, dar în sistem impar. Asta înseamnă că poți juca cu 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de plată. Valoarea monedei variază de la 1 la 100, deci avem de-a face cu un slot perfect pentru toate tipurile de jucător. Fie că îți place să mizezi maxim la jocuri de aparate sau ești un jucător prudent, poți alege orice mod de a juca la Jewels 4 all.

Slotul gratis Jewels 4 All are 8 caractere de joc, fiecare cu propriul multiplicator. Pietrele prețioase, 4 la număr, oferă între 500 și 20 000 credite, lingourile de aur între 1 000 și 50 000 credite, coroana regală 2 000, 10 000 sau chiar 100 000 credite. Coroana regală este, de altfel, chiar simbolul wild al jocului. Ca să ajungi la super jackpotul menționat anterior, ai nevoie de 5 astfel de simboluri wild și de miza maximă pe toate liniile de plată.

În slotul cu speciale Jewels 4 All, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate, pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari.

Chiar dacă jocul nu vine la pachet cu funcții speciale și rotiri gratuite, bine-cunoscuta funcție Gamble este disponibilă oricând vrei să îți dublezi câștigurile. Tot ce ai de făcut este să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă, fie roșie sau neagră. În cazul în care răspunzi corect, poți fie să îți colectezi suma de bani și să continui jocul, ori să parcurgi jocul Gamble până când vrei tu. Totuși, nu uita că un răspuns greșit îți poate anula în orice moment câștigurile adunate.

Cauți mai multe sloturi 777? Încearcă Book of Ra Clasic, Book of Ra Deluxe sau Fruit Cocktail, cele mai populare jocuri de aparate gratis! În cazul în care vrei să îți încerci norocul la sloturi mai complexe, noi îți propunem jocurile cu jackpot și bonusuri speciale. Testează Jackpot Giant sau Leprechaun goes to Hell pe Joc Aparat.

Ia-ți Rotirile Gratuite