18+

Cash Coaster

Cauți unul dintre cele mai tari jocuri de noroc sloturi? Cash Coaster este un joc sloturi online produs de IGT și compus din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată pentru 40 de fise. Secvența Wild Roller Coaster din acest slot online transformă rola 1, rola 5 sau ambele role în Role Wild la orice rotire. De-asemenea, acestea rămân Wild la fiecare rotire în timpul Bonusului Wild cu Free Spins. Ești pregătit să joci unul dintre cele mai bune sloturi gratis și să câștigi?

3 simboluri Bonus Scatter oriunde pe rolele 2, 3 și 4 declanșează Bonusul Wild. Pentru a primi Rotiri Gratuite, jucătorul trebuie să selecteze o tonetă de bilete și astfel va primi 4, 5 sau 6 Free Spins. 3 Simboluri Bonus Scatter în timpul Rotirilor Gratuite redeclanșează Bonusul. Mai multe rotiri, mai multe câștiguri! În timpul Free Spins se va folosi un alt set de role.

În slotul online Cash Coaster, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc câștigurile cele mai mari.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016