Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Circus Brilliant

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
circus_brilliant_desktop
Circus Brilliant

Apasă START pentru a începe
Circus Brilliant

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Îți place să încerci jocuri la aparate cu tematici inedite? Vrei să te distrezi și să câștigi în același timp? Atunci joacă Circus Brilliant, un slot gratis produs de EGT și compus din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Aici te întâmpină tot felul de personaje simpatice, performeri și animale pregătite să îți arate ce trucuri știu.

Simbolul Wild substituie toate celelalte simboluri din acest slot casino. La jocuri la aparate ai tot timpul simboluri norocoase Wild pe care te poți baza să îți multiplice câștigurile. În cazul de față, atunci când vezi cortul de circ multicolor, poți fii sigur că urmează să ai o combinație extrem de profitabilă pe liniile de plată.

Dacă simbolurile Wild nu erau suficinete, află că ai rotiri gratuite dacă oricare din aceste personaje îți apar pe role: 5 simboluri Clown sau dresoarea de urși declanșează 50 de rotiri gratuite, 5 simboluri Urs, Elefant sau Focă declanșează 15 rotiri gratis și 5 simboluri A, K, Q sau J declanșează 5 rotiri bonus. Fiecare simbol are o valoare proprie. Ești pregătit de distracție?

Slotul online are două funcții adiționale destul de cunoscute la jocuri la aparate – Gamble și Jackpot. Gamble se activează de fiecare dată când obții un câștig. Ulterior ești pus să alegi culoarea care crezi că se află pe o carte de joc întoarsă. Dacă selecția este corectă, suma se dublează. Dacă nu, suma se pierde.

Jackpot Mystery Game se activează la întâmplare, iar oricare dintre cele 4 niveluri ale jocului bonus îți poate aduce premii în bani. Practic, tot ce ai de făcut este să continui să alegi câte o carte de joc din cele 12 afișate. Atunci când reușești să găsești 3 cărți identice, premiul în bani care corespunde nivelului de joc îți va fi atribuit în cont.

În slotul Circus Brilliant, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă stângă. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari.

Vrei mai multe sloturi gratis? Încearcă Fruit Cocktail și Sizzling Hot Extreme! Pe Joc Aparat sunt mereu noi jocuri pe care merită să le încerci. Premiile și bonusurile cu rotiri gratuit sunt doar câteva din motivele pe care ți le dăm.

Ia-ți Rotirile Gratuite