Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Avalon

Ia-ți Rotirile Gratuite la NetBet

150% Bonus Până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratis Cu Depunere
Avalon
Avalon

Apasă START pentru a începe
Avalon

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Avalon este unul dintre cele mai tari jocuri sloturi gratis produse de Microgaming. Slotul este format din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Este unul dintre cele mai interesante sloturi gratis datorită tematicii sale medievale. Simbolul Wild sau Avalon substituie toate celelelate simboluri pentru a crea combinații câștigătoare, singura excepție fiind Simbolul Scatter sau Lady of The Lake.

Simbolul Scatter sau Lady of The Lake completează o combinație câștigătoare atunci când 2 sau mai multe Simboluri Scatter apar pe o rolă, iar câștigurile de tip Scatter se adaugă câștigurilor din jocul casino de bază. 3 sau mai multe Simboluri Scatter care apar pe cele 5 role declanșează Rotirile Gratuite sau Free Spins. În acest slot, jucătorul primește 12 Rotiri Gratuite în runda Bonus, plus un multiplicator pentru oricare Rotire Gratuită câștigătoare. Simbolul Chest acționează pe post de Simbol Wild în timpul Rotirilor Gratuite.

Funcția Gamble a slotului online este activată la fiecare câștig. Dacă jucătorul ghicește corect culoarea cărții, câștigurile se dublează, iar dacă jucătorul ghicește corect simbolul cărții, câștigurile se înmulțesc de 4 ori. Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate. Este plătit un singur premiu pentru fiecare linie de plată.

Ia-ți Rotirile Gratuite