Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Astro Magic

Ia-ți Rotirile Gratuite la 888

Bonus de 100% Până la 1500 RON + 300 Rotiri Gratuite
jocuri sloturi gratis ca la aparate Crown of Egypt
Astro Magic

Apasă START pentru a începe
Astro Magic

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Bine ai venit în Egiptul Antic! Joc Sloturi îți prezintă Crown of Egypt, cel mai nou din gama noastră de jocuri sloturi gratis ca la aparate. Jocul produs de IGT este compus din 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată. O caracteristică aparte a acestui slot gratis este MultiWay Xtra, care oferă jucătorilor 1024 de moduri de a câștiga la fiecare rotire! Nu sună tentant?

Simbolul MultiWay Xtra acordă simboluri identice în orice poziție pe role alăturate, începând cu prima rolă din partea stângă. Mai multe simboluri identice pe aceeași rolă duc la multiplicarea premiului. Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, singura excepție fiind Simbolul Bonus. 2 sau mai multe simboluri Bonus pe rola din mijloc (3) declanșează Bonusul cu Rotiri Gratuite. Mai multe Simboluri Bonus, mai multe Free Spins acordate. Bonusul se poate redeclanșa. Joacă și câștigă cu acest slot gratis!

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc câștigurile cele mai mari.

Noi îți recomandăm și Book of Ra Classic, cel mai popular joc slot!

Ia-ți Rotirile Gratuite