18+

Astro Magic

Bine ai venit în Egiptul Antic! Joc Sloturi îți prezintă Crown of Egypt, cel mai nou din gama noastră de jocuri sloturi gratis ca la aparate. Jocul produs de IGT este compus din 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată. O caracteristică aparte a acestui slot gratis este MultiWay Xtra, care oferă jucătorilor 1024 de moduri de a câștiga la fiecare rotire! Nu sună tentant?

Simbolul MultiWay Xtra acordă simboluri identice în orice poziție pe role alăturate, începând cu prima rolă din partea stângă. Mai multe simboluri identice pe aceeași rolă duc la multiplicarea premiului. Simbolul Wild înlocuiește toate simbolurile, singura excepție fiind Simbolul Bonus. 2 sau mai multe simboluri Bonus pe rola din mijloc (3) declanșează Bonusul cu Rotiri Gratuite. Mai multe Simboluri Bonus, mai multe Free Spins acordate. Bonusul se poate redeclanșa. Joacă și câștigă cu acest slot gratis!

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc câștigurile cele mai mari.

Noi îți recomandăm și Book of Ra Classic, cel mai popular joc slot!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016