18+

Jumanji

Jumanji gratis este un joc aparat cu 5 tamburi și 36 linii de plată produs de către dezvoltatorul NetEnt. Acest slot este inspirat din filmul clasic Jumanji din anul 1995. Acest joc se poate reda începând cu 10 monede. Aspectul vizual este incredibil și acest aparat online prezintă 4 caracteristici speciale care îți vor oferi simboluri câștigătoare și wild, , amestecări de simboluri si așa mai departe.

După cum am mai spus, Jumanji este fabricat de NetEnt și se poate reda începând de la 10 monede și poate ajunge până la 200 monede. Jocul este disponibil pe desktop, mobile și tablete. Cele 4 caracteristici diferite îți oferă rotiri gratis, iar funcția Mystery îți poate aduce o mulțime de premii! Se poate spune că acest joc aparat este un blockbuster ca și filmul clasic!

Caracteristici Jumanji gratis

Dacă aducem în discuție caracteristicile bonus, Jumanji gratis are destule.  Ele sunt după cum urmează:

  • Funcția Sticky Vines – ți se acordă rotiri gratuite. Toate simbolurile care fac parte dintr-o combinație câștigătoare și se lipesc de rolele care cuprind celelalte simboluri. Acest lucru poate duce și la mai multe câștiguri. Funcția continuă până când întregul set de bobine este umplut.
  • Funcția Monsoon Wilds – 1 sau 2 role devin wild.
  • Monkey Mayhem – toate simbolurile se amestecă ca să formeze o combinație câștigătoare.
  • Funcția Wild Stampede – rinocerii smulg rolele care se învârt. În acest proces ți se adaugă între 4 și 9 simboluri wild pe role.

De ce acest joc?

Jumanji gratis este un joc cu adevărat impresionant. Atunci când 3 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role o să vezi 2 zaruri cu șase fețe care o să mute tokenul de-a lungul bordului.  Trei, patru sau cinci simboluri Scatter îți vor acorda 6, 7 sau 8 role de zaruri. Acest lucru te poate ajuta să accesezi una dintre cele 4 funcții, caracteristica Mystery, rotiri gratis sau premii în numerar.

Caracteristica de rotiri gratis Vines Free Spins îți va acorda 10 rotiri gratuite dacă obții o combinație câștigătoare. Așadar, te așteaptă o mulțime de premii! Joacă și tu Jumanji gratis și vezi ce câștiguri poți obține de la acest joc aparat online! Bucură-te chiar acum de magia filmului! Dacă vrei să te joci acest slot pe miză reală și intră pe pagina Top Casino și ia bonus NetBet!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016