18+

Jungle Books

Astăzi o să discutăm despre un joc pin de energie și aventură. Acesta poartă numele de Jungle Books gratis, creat de către dezvoltatorul Yggdrasil. Jungle Books gratis este un slot format din 5 tamburi fabricat de Yggdrasil, care poate fi redat pe toate dispozitivele începând de la 10 monede pe rotație.

Cu o temă de basm, acesta conține 5 personaje(un băiat, tigrul, pantera, ursul și șarpele) fiecare cu propriul lor domeniu. Fieare simbol are propriile caracteristici bonus care te vor ajuta pe tine să câștigi și mai mulți bani în cont.

Grafica jocului Jungle Books gratis este impecabilă și te va lăsa cu gura cășcată. Vei fi trimis direct în magia basmului. După cum am spus caracteristicile sunt de diferite feluri: De la Sticky Wild până la Rotiri gratuite.

Caracteristici Jungle Books gratis

Slotul este format din 5 role și 58-68 linii de plată. Acesta se poate juca începând de la 10 monede până la un maxim de 250 de monede, fiind compatibil pe toate dispovitivele, inclusiv notebook, tabletă și mobile. Vei fi trimis în 5 călătorii diferite, fiecare oferindu-ți propriile caracteristici bonus.

În primul rând, hai să ne uităm la Tiger – orice victorie va declanșa caracteristica Sticky Respins. Asta înseamnă că simbolurile wild lipicioase vor rămâne pe role pentru încă un respin.

Băiatul te va premia cu caracteristica Spreading Wilds – se vor crea 1 sau 2 simboluri wild suplimentare pentru a te ajuta să obții o combinație câștigătoare. Cu Panther, poți declanșa caracteristica Wild Supehigh Pay Symbols, în care simbolurile cu valoare mare vor fi transformate în Wild.  De asemenea, există și o caracteristică de multiplicator în care poți obține până la 2, 3 sau 5x pariul. Aceată funcție se poate activa aleator!

Șarpele îți înmulțește de 3 ori valoarea simbolului Wild. De asemenea, aici poți beneficia de funcția Win in Both Ways.

În cele din urmă, am ajuns și la Urs. Caracteristica specială poartă numele de Stacked Symbols – un simbol este ales aleatoriu pentru a deveni intact pe toate rolele la fiecare rotire. Acesta include un simbol Wild și simbolul Honey Comb. Cu ajutorul simbolului Honey Comb poâi să câștigi până la 50.000 de monede.

Pare un joc distractiv și incitant! Iar dacă vrei să îl joci pe bani reali intră la secțiunea Top Casino și vezi ce bonus poți să iei! Baftă prietene!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016