Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Jungle Spirit

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

Bonus de 100% Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
Jungle Spirit slot gratis

Apasă START pentru a începe
Jungle Spirit

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Ce poate însemna o zi obișnuită la muncă sau acasă fără un pic de distracție? Uneori alegi sloturi clasice, cu fructe, alteori vrei ceva aventură, în care să fie implicate ținuturi calde, unde cresc animale sălbatice. Despre această a doua variantă vorbim și noi astăzi în slotul propus de prietenii noștri de la NetEnt. Jungle Spirit slot gratis poate fi testat și în cazinoul online Vlad Cazino, unul dintre cele mai spectaculoase locuri de întâlnire pentru jucătorii de păcănele din România. Avem de a face cu un videoslot în format classic, cu cinci role și 243 de modalități de a câștiga. Este vorba de unul dintre cele mai appreciate jocuri din portofoliul furnizorului suedez.

Jungle Spirit slot gratis

Desigur că într-un asemenea joc nu putem să nu pornim de la grafică și sunet. Atât imaginile, cât și sunetul redau într-un mod fidel experiența junglei în videoslotul Jungle Spirit: Call of the Wild. Procentul de Return to Player rate este unul extrem de avantajos, aducând înapoi jucătorilor 96.47% din banii investiți. De asemenea, jocul permite câștigarea unui număr considerabil de rotiri gratuite. Numărul lor poate varia între patru și douăzeci. De când NetEnt a lansat acest joc (în martie 2017), Jungle Spirit a câștigat foarte mulți adepți, atât pentru jocul clasic pe desktop/laptop, cât și pentru variant de app, pe care tot mai multe cazinouri o pun la dispoziție (Android sau iOS).

 Câteva cuvinte despre simbolurile din slotul NetEnt

Desigur că fundalul acestui joc este reprezentat de o imagine reprezentativă pentru junglă și că ne putem bucura de grafici 3D superbe. Printre simbolurile pe care le regăsim aici se remarcă cărțile de joc (simboluri cu valoare mică – K, Q, J, 10 toate acoperite cu viță de vie), dar și îndrăgitele animale ale junglei. Avem în Jungle Spirit slot gratis cobre, crocodili, elefanți și tigri.Tigrul este cel mai valoros simbol și îți poate aduce 150 de monede pentru cinci apariții pe linia de plată.

Ia-ți Rotirile Gratuite