18+

Kong the 8th Wonder of the World

Povestea lui King Kong a primit atât de multe ecranizări și s-a bucurat de un succes enorm și în mediul virtual, cu o mulțime de jocuri interactive. De data asta, Playtech a exploatat scenariul scris de Peter Jackson pentru filmul de succes din 2005, în care au apărut vedete consacrate. Slotul este format din 5 role și 20 de linii de plată, cu o atmosferă care se schimbă între jungla lui King Kong joc și New Yorkul anilor 30.

Fundalul sonor este nelipsit, deci prezența lui King Kong este puternic resimțită, dar poți oricând să selectezi mute și să te bucuri exclusiv de simboluri. Simbolurile standard sunt 10, J, Q, K și A, iar simbolurile speciale sunt reprezentate de personajele cunoscute din film. Simbolul Wild este desigur chiar King Kong, iar simbolul scatter este logo-ul Kong.

Există două variante ale jocului, Jungle Mode și Big City Mode și acestea se schimbă în funcție de câștigurile de pe urma simbolurilor scatter. Cu alte cuvinte, te poți trezi oricând în metropolă, cu alt peisaj și alt fundal sonor alături.

Partea cea mai bună la acest slot sunt de departe rundele bonus. În Jungle Mode, ai o mulțime de funcții bonus cu rotiri gratuite dacă reușești să aduni 3 sau mai multe simboluri Wild. Trei sau mai multe simboluri scatter o să declanșeze bonusul Skull Island, care e sub formă de joc de noroc cu simboluri intoarse din care să alegi. Dacă ajungi să potrivești 3 simboluri identice, atunci te așteaptă un premiu în bani consistent. Totul se dublează dacă ghicești unde se află simbolul King Kong joc.

Surprizele nu se încheie aici. Cu două versiuni în același joc, automat și varinta cu orașul New York vine la pachet cu alte runde bonus și funții care să îți multiplice câștigurile. Așa cum ne amintim din film, King Kong este urmărit în tot orașul și ajunge să se refugieze pe un zgârie-nori. Bonusul presupune ca tu să elimini avioanele care îl urmăresc, dar asta doar după ce aduni 3 simboluri scatter.

Descoperă singur toate aceste funcții jucând gratuit chiar aici pe Joc Aparat!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016